474 376 851 hcklasterec@email.cz

Tři body na úvod! Klášterec porazil Louny

Klášterečtí hokejisté mají na svém kontě premiéru v novém ročníku Krajské ligy a hned si můžou odškrtnout první kolonku "splněno". Na klášterecký led přicestoval tým z Loun, který se jako první v utkání radoval z branky. Nicméně klášterečtí hokejisté hned po minutě hry srovnali, poté se dostali do střelecké i herní pohody a po dvou třetinách vedli 5:2. Lounští hokejisté ještě na začátku třetí třetiny snížili na rozdíl dvou branek, ale dnešní muž zápasu Jiří Vlastník přidal v 52.minutě šestou branku domácích, svůj čtvrtý kanadský bod v utkání a klášterečtí tak dohráli utkání s pohodlným náskokem. Velkou pochvalu dnes musíme vyseknout domácímu strážci branky. Tomáš Mědílek předvedl ve svých devatenácti letech parádní výkon a i díky němu si tak Klášterec připsal první tři body do tabulky.
17. září 2017 | 17:00
6:3
2:1, 3:1, 1:1

branky a nahrávky: 12. Vlastník (Musil, Miklovič), 16. Miklovič (Páleník, Vlastník), 22. Koblitz M. (Vlastník), 25. Oplt, 25. Páleník, 52. Vlastník (Páleník, Miklovič) – 11. Šedivý, 38. Růžek (Šedivý), 42. Kolčava (Zetka)

Klášterec nad Ohří: Mědílek – Koblitz M, Páleník, Koblitz O, Zendl, Musil, Vlastník, Miklovič, Vlášek, Kunc, Oplt, Drazdík, Videv, Suk, Bečka, Diviš

Louny: Dorn (Charvát) – Svoboda, Vavrica, Kolčava, Srb, Hloucha, Sak, Szakal, Rais, Veselák, Dittrich M, Růžek, Šedivý, Zetka, Prokeš, Vojtěchovský, Dittrich D.

Ostrý start do nové sezóny se kláštereckým hokejistům povedl. V prvním kole na svém kluzišti přivítal tým z města porcelánu HC Slovan Louny a s tímto protivníkem si také nakonec dokázal poradit. Domácí nastoupili do utkání velmi aktivně. Ve 3.minutě vyzkoušel pozornost brankáře Vlastník, ale puk po jeho střele v brance neskončil. I hosté si dokázali vytvořit nějaké šance a po jedné z nich dokonce zazvonila tyč za brankářem Mědílkem. První branky se dočkali diváci v 11.minutě. Ondřej Šedivý si počkal za domácí obranou na přihrávku a poté se tváří v tvář kláštereckému strážci svatyně nemýlil. Hostě se radovali z branky jen necelé dvě minuty. Ve 12.minutě předvedl Klášterec pohlednou kombinaci po které střílel Jiří Vlastník a puk už tentokrát dokázal proletět až do branky. Domácím vstřelená branka hodně pomohla a v 15.minutě se klášterečtí radovali podruhé. V přesilové hře se trefil Petr Miklovič. Do konce první třetiny diktoval Klášterec tempo hry, branka však už nepadla.

Do druhé třetiny nastoupil domácí celek ukázkově. Hned po minutě hry se dokázal prosadit Miroslav Koblitz. Ve 22.minutě se vytáhl domácí muž v masce Mědílek, který pohotovým zákrokem lapačkou zastavil puk směřující do branky. Domácím se povedlo v 25.minutě udeřit znovu, když se po úniku dvou na jednoho zapsal mezi střelce utkání Marek Oplt. Neuběhla ani minuta a klášterečtí se radovali opět, když se v přesilové hře opřel do puku Jan Páleník a kotouč poslal za záda brankáře. Pátá branka byla také konečná pro brankáře Dorna, kterého vystřídal v brance Charvát. Po další inkasované brance se lounští hráči zdravě naštvali, najednou jich byl plný led, ale bohužel pro ně měl v dnešním utkání domácí brankář opravdu velkou formu. Hosté se přeci jen dočkali druhé branky. V oslabení se ve 38.minutě dokázal trefit Jindřich Růžek. Do šaten se tak šlo za stavu 5:2

Do posledního dějství nastoupily Louny hodně aktivně a velmi brzo se dokázali prosadit. Ve 42.minutě se ujala střela Daniela Kolčavy a rázem to bylo už jen o dvě branky. Třetí třetina byla ve znamení častého vylučovaní a hry v plném počtu si diváci moc neužili. Lounští hráči chtěli za každou cenu vstřelit další branku a dostat se na dostřel Klášterci, ale to se jim už do konce utkání nepovedlo a naopak domácí střelec Jiří Vlastník dokázal vstřelit šestou branku svého celku a uzavřít tak dnešní utkání na konečném skóre 6:3.

17. února 2024 | 19:00
1:1, 2:3, 2:2

Turnaj hokejových přípravek.

18. března 2024

V sobotu 16.3.2024 se na kláštereckémm zimním stadionu odehrál turnaj hokejových přípravek. Tato kategorie je složena z dětí předškolního věku a žáků 1. tříd Naši nejmladší Tygříci si pozvali na...

Číst více >

Mladší žáci vyhráli turnaj v Ostrově!

17. března 2024

Mladší žáci se v sobotu vydali na cestu do nedalekého Ostrova, kde se pořádal silně obsazený turnaj v ledním hokeji. Turnaje se kromě našeho týmu zúčastnila další čtveřice celků - Čerti Ostrov, SKBM...

Číst více >

Starší žáci jedou na vítězné vlně!

6. března 2024

Starší žáci si svou skvělou formu ze základní části přenesli i do nadstavby ligy starších žáků a po pěti odehraných zápasech vévodí tabulce bez ztráty bodu!

Číst více >