474 376 851 hcklasterec@email.cz

Poslední finálové utkání je tu! Klášterec naposledy hostí Děčín

Vyrovnaná finálová série mezi Kláštercem a Děčínem zítra dospěje ke konci a všichni se tedy dozví kdo postoupí do baráže o první ligu. Oba kluby si zatím drží výhodu domácího prostředí takže Klášterec bude mírným favoritem. Zápas začíná v sobotu od 17:00 v Klášterci.

Po debaklu 10:1, který uštědřil Klášterec doma Děčínu se dokázali děčínští hokejisté rychle vzpamatovat a na domácím ledě vrátili Klášterci prohru i s úroky. Děčín doma zvítězil vysoko 5:0 a vyrovnal sérii, která se hraje na tři vítězné utkání na 2:2. Klášterec i Děčín jsou tak stejně blízko k postupu do baráže o první hokejovou ligu. Výhodu ale bude přeci jen mít Klášterec, který doma neprohrává často a spíše počítá s tím kolik gólů vždy soupeři nasází. Děčín však nedá poslední bod zadarmo a bude se snažit udělat v Klášterci maximum pro to, aby zápas vyhrál.

Možná poslední zápas v sezóně a možná taky ne. Bitva se vším všudy co k hokeji patří a nezapomenutelná atmosféra, která bude všude okolo vás. To vše nabízí poslední finálový duel mezi Kláštercem a Děčínem. Přijďte podpořit klášterecké borce. Všichni jste srdečně zváni.

17. února 2024 | 19:00
1:1, 2:3, 2:2

Microsoft VBScript runtime error '800a000d'

Type mismatch: 'ZkratTitulek'

/clanek.asp, line 112