474 376 851 hcklasterec@email.cz

Jediné vítězství dělí Klášterec od finále

Klášterec má možnost dnes ukončit semifinálovou sérii s Klatovy. Klášterec dokázal zvítězit na ledě soupeře 4:3 po prodloužení a tím získal druhý bod. Jestli využije Klášterec první mečbol a postoupí do finále se dozvíme v sobotu od 17:00 v Klášterci.

Klášterec odjížděl k utkání do Klatov potvrdit roli favorita a utkání také vyhrál i když se nadřel. V brance Klatov se opět ukázal Marek Mazanec, extraligová posila z Plzně, který však opět odešel z utkání proti Klášterci se sklopenou hlavou. Po první třetině vyhrával Klášterec už 3:1 ale do konce utkání se Klatovy dokazaly vrátit do zápasu když vyrovnaly pouhé dvě minuty před koncem a utkání se tak muselo prodlužovat. V čtyřiašedesáté minutě však po sérii nahrávek napřáhl od modré čáry Michal Žižka a propálil bezmocného Mazance v bráně. Po tomto gólu střídačka Klášterce doslova vybouchla radostí a hráči na sebe na ledě naskákali.

Ve třetím utkání může Klášterec definitivně v případě výhry sérii ukončit a opět po roce stanout ve finále. Klatovy však výhru nedají zadarmo a budou se snažit sérii opět přesunout na jejich led. Zápas začíná dnes od 17:00 a všichni jste srdečně zváni.

17. února 2024 | 19:00
1:1, 2:3, 2:2

Microsoft VBScript runtime error '800a000d'

Type mismatch: 'ZkratTitulek'

/clanek.asp, line 112