474 376 851 hcklasterec@email.cz

Klášterec si může proti Řisutům zajistit celkové vítězství v soutěži

Šlágr kola ve kterém se utkají první dvě mužstva v tabulce bude mít jak Klášterec tak Řisuty o motivaci postaráno. Klášterec bude hájit sérii pěti výher v řadě. Zápas se hraje ve středu od 18:00 na ZS Slaný.

Klášterec si v minulém kole poradil s Děčínem 3:2, když pouhou minutu před koncem zařídil vítězství pro Klášterec nejlepší střelec týmu Martin Kalinovič. Po tomto utkání mají klášterečtí hokejisté už devět bodů náskok na první příčce a jen velké klopýtnutí v podobě tří proher z posledních tří zápasů by je mohlo připravit o první místo v tabulce a to by ještě museli Řisuty vše vyhrát. Tohle si ale klášterečtí borci určitě nechtějí představit ani v těch nejhorších snech a tak se budou snažit zajistit si už celkové vítězství po základní části v Řisutech.

Řisuty jsou největším pronásledovatelem Klášterce už od doby, co si tyhle dva týmy prohodily pořadí. Řisuty si ale cestu za celkovým vítězstvím zkomplikovaly, když poslední dvě kola prohráli s Děčínem resp. Benešovem.

Společně s Kláštercem jsou Řisuty pasovány na největšího favorita na postup do baráže a každý očekává že se tyto dva týmy střetnou ve finále skupiny západ. Jak dopadne zítřejší zápas se dozvíme okolo osmé hodiny večerní.
17. února 2024 | 19:00
1:1, 2:3, 2:2

Microsoft VBScript runtime error '800a000d'

Type mismatch: 'ZkratTitulek'

/clanek.asp, line 112