474 376 851 hcklasterec@email.cz

Klášterec svede boj s Benešovem

Poslední čtvrtina základní části začne pro Klášterec domácím duelem proti Benešovu. Klášterečtí borci v novém roce zatím hledají svojí skvělou formu z podzimu minulého roku a tak se očekává tuhý boj o tři body. Zápas začíná ve středu od 18:00 v Klášterci nad Ohří.

Klášterec prohrál zatím ze tří duelů v tomto roce hned dva a to se u týmu jako je Klášterec nestává částo. V posledním utkání proti Kobře si Klášterec pět minut před koncem držel jednogólový náskok, který však během posledních minut nepochopitelně ztratil a prohrál 6:4. Pro Klášterec to byla však teprve sedmá prohra během odehraných osmadvaceti kol. Klášterečtí hokejisté mají na čele tabulky už tak náskok pouhý bod před Řisuty.

Benešov svůj poslední duel též nezvládl a prohrál na domácím ledě s Děčínem vysoko 2:6. Benešov se nachází až na osmém místě v tabulce se ziskem pouhých dvaatřiceti bodů. Benešov v této sezóně už dokázal jednou Klášterec porazit a to na domácím ledě v poměru 6:3.

Zápas, ve kterém by měl být favoritem Klášterec bude určitě velice zajimávý a tak nezapomeňte přijít podpořit domácí Klášterec v hojném počtu.
17. února 2024 | 19:00
1:1, 2:3, 2:2

Microsoft VBScript runtime error '800a000d'

Type mismatch: 'ZkratTitulek'

/clanek.asp, line 112