474 376 851 hcklasterec@email.cz

Na Klášterec čeká tradiční soupeř z Děčína

V dalším kole zajíždí vedoucí celek z Klášterce nad Ohří na led šestého celku tabulky Děčína. Obě předchozí utkání vyhrál Klášterec takže se Děčín bude jistě snažit o bodový zisk proti favoritu utkání. Zápas začíná v neděli od 15:30 v Děčíně.

Klášterec měl odehrát ve středu 14.prosince utkání na domácím ledě proti Klatovům, ale z důvodu velké marodky v týmu Klatov se utkání odložilo. V dresu Klášterce si měsíc nezahrají obránce Miroslav Koblitz a útočníci Karel Novotný a Martin Hartman, kteří budou vypomáhat poslednímu Sokolovu v podobě hostování. Klášterec je lídr tabulky a to bude chtít určitě potvrdit i na ledě Děčína.

Děčín je dlouholetým soupeřem Klášterce v druholigové skupině západ. Naposledy se Děčín utkal na domácím ledě proti Řisutům a v přestřelce nakonec bral bod za prohru 5:6 po samostatných nájezdech. V tabulce jsou děčínští hokejisté na šesté pozici o pouhý bod za Milevskem.

Zatím dva vzájemné zápasy v této sezóně vyhrál Klášterec. V Děčíně bral těsnou výhru 3:2, ale druhé utkání na domácím ledě Klášterec řádil jako uragán a připsal si výhru 9:1.
17. února 2024 | 19:00
1:1, 2:3, 2:2

Microsoft VBScript runtime error '800a000d'

Type mismatch: 'ZkratTitulek'

/clanek.asp, line 112