474 376 851 hcklasterec@email.cz

Klášterec přivítá v dohrávce Kobru Praha

V dalším zápase hostí na svém ledě klášterečtí hokejisté Kobru Praha. Tento zápas bude dohrávkou odloženého prvního kola, kdy se oba celky kvůli leteckému neštěstí v Jaroslavli dohodly svůj vzájemný zápas odložit. Přijďtě podpořit domácí Klášterec za honbou za třemi body, utkání startuje ve středu od 18:00 na kláštereckém zimním stadioně.

Domácí Klášterec v minulém kole nestačil na tým z Milevska a domů si přivezl prohru 2:5. V dalším utkání se střetne již podruhé během krátké chvíle s Kobrou Praha. První utkání na hostujícím ledě zvládl lépe Klášterec a přivezl si plný počet bodů za výhru 5:3. Domácí utkání je dohrávkou odloženého prvního kola kdy se oba celky dohodli na jiném termínu zápasu. V kláštereckém drese zatím nejvíc válí Libor Řepík, který stihl za deset utkání osm branek a čtyři asistence a má tak dvanáct kanadských bodů o pouhý bod je za ním Martin Kalinovič.

Kobra Praha se zatím nachází na pátém místě v tabulce a tak panuje v klubu určitě spokojenost. V nové sezóně si Kobra připsala zatím šest výher a pět porážek. Tou zatím pomyslnou třešničkou na dortu byla v probíhající sezóně určitě výhra na ledě lídra z Řisut 3:0. Naposledy se Kobra utkala na domácím ledě s Jabloncem a připsala si plný počet bodů za výhru 6:4.

Favoritem utkání je Klášterec, který by rád před domácím publikem získal tři body.

17. února 2024 | 19:00
1:1, 2:3, 2:2

Microsoft VBScript runtime error '800a000d'

Type mismatch: 'ZkratTitulek'

/clanek.asp, line 112