474 376 851 hcklasterec@email.cz

Klášterec přivítá nováčka z Bíliny

V Klášterci se představí nováček druholigové soutěže HC Draci Bílina.V předchozím kole náš nedělní soupeř roztřílel na svém ledě Děčín vysoko 8:3 a Klášterec si bude muset dávat pozor i na svém ledě,protože Bílina má velice zkušené hráče.Zápas začíná v neděli od 17:00.

Tým Klášterce si v minulém kole připsal první porážku v sezóně,když na svém ledě nestačil na lídra tabulky z Řisut a prohrál 4:5 na samostatné nájezdy.Po tomto utkání tak Klášterec zůstavá na druhém místě tabulky o dva body za první příčkou a má náskok tři body před třetí Kobrou Praha.

Bílina si v minulém kole jednoznačně na svém ledě poradila s týmem Děčína a zvítězila 8:3.Bílina v tomto zápase nastoupila s posilami Hranáčem z Litvínova a Ketnerem z Litoměřic a druhý jmenovaný si připsal jeden bod za asistenci. Bílina má zkušený kádr a tak si klášterečtí borci budou muset dávat pozor na zadní vrátka.

Nedělní utkání má jasného favorita a tím je Klášterec,který si v příprávě vyzkoušel na domácím ledě jak hraje nováček z Bíliny a Klášterec zvítězil jednoznačně 6:1.

17. února 2024 | 19:00
1:1, 2:3, 2:2

Microsoft VBScript runtime error '800a000d'

Type mismatch: 'ZkratTitulek'

/clanek.asp, line 112