474 376 851 hcklasterec@email.cz

Klášterec míří znovu na kluziště soupeře, v souboji o druhé místo se představí v Klatovech

Přímý souboj o druhou příčku tabulky. Takový zápas bude k vidění ve středu v Klatovech, kam zamíří hokejisté Klášterce nad Ohří. Severočeši zatím nasbírali 48 bodů a v roce 2010 se pyšní skvělou formou - ještě neprohráli. Klatovy mají na svém kontě jen o bod méně a stejně jako Klášterec neochutnaly v novém roce hořkost porážky. Šlágr šestadvacátého kola druhé ligy se hraje ve středu od 18 hodin na zimním stadionu v Klatovech.

Hokejisté Klášterce odehráli v lednu zatím tři zápasy a připsali si v nich na své konto maximální možný počet devíti bodů. Postupně porazili Sokolov, Roudnici nad Labem a Českou Lípu, navíc vždy na venkovním kluzišti. Prodloužit tuto sérii bude chtít Klášterec i v Klatovech, ovšem bude to mít hodně složité.

Klatovy totiž stejně jako Klášterec ještě letos neprohrály a na druhé místo ztrácejí pouhý bod. SHK Maso Brejcha si poradil s Českou Lípou, Mostem a Litoměřicemi. Právě v posledním utkání se třetími Litoměřicemi se výhra Klatov rodila neuvěřitelně lehce. V pětadvacáté minutě vedly Klatovy už 4:0 a v dalším průběhu duelu si vedení jen udržovaly. Nakonec vyhrály 5:3.

Klášterec odehrál s Klatovy v letošní sezóně dva zápasy. A oba vítězné – nejprve v osmém kole vyhráli hokejisté od Ohře v Klatovech jednoznačně 5:0. Dvě branky tehdy vstřelil Kadlec. V sedmnáctém kole na ledě Klášterce zvítězili domácí až po samostatných nájezdech 4:3. O branky se podělili Pražák, Kadlec a Klaus, rozhodující nájezd proměnil opět Roman Pražák.

Utkání 26. kola mezi celky SHC Maso Brejcha Klatovy a HC Klášterec nad Ohří se hraje ve středu 20. ledna od 18 hodin na zimním stadionu v Klatovech. Pokud se nedostanete přímo na místo dění, můžete sledovat tradiční on-line přenos. Na utkání byla delegována trojice rozhodčích Grech - Fiala, Havelec.


Statistiky

Poslední vzájemný duel

17. kolo, 25. 11. 2009:
HC Klášterec nad Ohří – SHC Maso Brejcha Klatovy 4:3 po s. n. (2:2, 1:0, 0:1 - 0:0 - 1:0)

Branky a nahrávky: 16. Pražák (Stehlík), 17. Kadlec (Kajer), 39. Klaus (Miklovič), rozh. náj. Pražák - 8. Kocman (Špiler), 13. Sedláček (Švík), 43. Švík (Kocman).

Sestavy z posledního utkání

Klášterec nad Ohří: Damašek - Klaus, Martínek, Mašek, Řezníček, Kocek, Krupka, Koblitz, Boguský - Kajer, Derfler, Suk - Buchal, Bečvář, Řepík - Jáchym, Stehlík, Pražák - Novotný, Kalinovič, Nguyen.

Klatovy: Halmoši (Jonáš) - Fiala, Holub, Špiler, Plánička, Kreuzman, Černý, Straka - Kuželík, Maxa, Špaček - Hobl, Kepl, Horejš - Babka, Švík, Kocman.

Webové stránky soupeře: http://www.hc-klatovy.cz/.


Kotrouš dobývá branku Klatov v osmém kole soutěže – ilustrační foto. FOTO: Vladimír Wirth, archiv www.hc-klatovy.cz.

17. února 2024 | 19:00
1:1, 2:3, 2:2

Microsoft VBScript runtime error '800a000d'

Type mismatch: 'ZkratTitulek'

/clanek.asp, line 112