474 376 851 hcklasterec@email.cz

Soupeř dal dva šťastné góly, my štěstí neměli, lituje Pavel Boguský

"Za naši prohru může z velké míry Blažek a naše střelecká impotence," lituje Pavel Boguský a chválí výkon domácího brankáře. "Chytal dobře, a když už se nám ho podařilo překonat, zabránila nám ve skórování tyčka."

Klášterec měl utkání v Kolíně rozehrané na výbornou. Ve čtvrté minutě se díky Romanu Pražákovi ujal v přesilové hře vedení. Stačily dvě minuty a vše bylo jinak. Nedůrazná hra v početní výhodě přinesla domácím vyrovnání. "Vůbec se nám nedařilo založit přesilovku, měli jsme problém si nahrát a soupeř toho využil. Připravil nás o puk v naší obranné třetině a po střele a následné dorážce vyrovnal," vysvětluje Boguský. "Hráli v oslabení výborně, napadali nás při zakládání útoku."

Veškerou snahu Klášterce zmařil třetí gól v Damaškově síti. "Hráč soupeře poslal puk z rohu směrem na bránu a po několikanásobném odrazu od bruslí se dostal až za brankovou čáru," popisuje rozhodující moment obránce, jehož brusle se zřejmě dotkla puku jako poslední. "Je to dost možné, že jsme to byl já. Byl to hodně smolný gól. Snažil jsem se soupeři zblokovat hůl, aby nemohl skórovat a takové věci jako nastřelení puku do bruslí se nedají ovlivnit."

Hosté přitom nebyli v utkání horším týmem. "Myslím, že jsme předváděli kvalitnější hru než Kolín. Často jim vázla rozehrávka a kolikrát se pouze snažili najít hráče na brejku střílenou prudkou přihrávkou. Na druhou stranu byli zase důraznější v koncovce a dokázali využít našich chyb. A také při nich stálo štěstí..." Klášterečtí museli po třetím inkasovaném gólu otevřít hru a díky tomu se domácím podařilo přidat další dva zásahy. "Rozhodující byla naše smůla v koncovce. Za stavu 1:1 a 1:2 jsme několikrát nastřelili tyč. Dneska se nám vůbec nedařilo. Bohužel jsme nebyli v kompletní sestavě a také při nás nestálo štěstí..."

17. února 2024 | 19:00
1:1, 2:3, 2:2

Microsoft VBScript runtime error '800a000d'

Type mismatch: 'ZkratTitulek'

/clanek.asp, line 112