474 376 851 hcklasterec@email.cz

Potvrdí Klášterec zisk tří bodů doma proti Milevsku?

Konečně za tři body. Hokejisté Klášterce nad Ohří zabrali a poprvé v novém roce se mohli radovat z vítězství. Odnesl to Písek, tedy tým z horních pater tabulky. Aby tři body zvenku měly tu správnou hodnotu, je potřeba je potvrdit ziskem dalších bodů doma. Do Klášterce tentokrát zavítá silný soupeř, HC ZVVZ Milevsko. To je v tabulce aktuálně druhé, přičemž na kontě má stejně bodů jako vedoucí Tábor. Zápas se hraje tuto středu v 18 hodin na kláštereckém zimním stadionu.

Milevsku se letos daří na výbornou. Aktuálně mu patří druhá příčka v tabulce, navíc má stejný počet bodů jako první Tábor. Menší zaváhání přišlo v minulém kole. To si Milevsko doma nedokázalo poradit se sedmnáctým Sokolovem v základní hrací době. Nakonec sice vyhrálo v prodloužení 3:2, bod ale ztratilo. Hráči si z toho však těžkou hlavu nedělali: "Dva body jsou dobré, Sokolovu zachytal výborně brankář Závorka," okomentoval zápas pro klubový web Milevska útočník Rudolf Suchánek. Milevsko totiž v předchozích dvou zápasech získalo jen po bodu. Zajímavostí je, že ze čtyř utkání, které Milevsko v roce 2009 odehrálo, se muselo hned třikrát prodlužovat.

Klášterci se po bídném rozjezdu do nového roku podařilo konečně prolomit smůlu a vyhrát na ledě Písku. "Jsme hrozně rádi, že jsme konečně získali tři body. Předtím jsme dvakrát prohráli o gól, a to nám nepřidalo. Teď se konečně štěstí přiklonilo na naší stranu," radoval se gólman Pavel Damašek. Klášterečtí se díky tomu posunuli v tabulce na desáté místo, mají 43 bodů, a v případě vítězství nad Milevskem by mohli předstihnout sedmou Českou Lípu.

Poslední vzájemné utkání (hráno 22. října 2008)

HC ZVVZ Milevsko - HC Klášterec nad Ohří 5:2 (2:2, 2:0, 1:0)
Branky a nahrávky: 7. Kořánek (Štych), 8.Hamerle (Šulčík), 32. R. Procházka (Suchánek), 38. Šperger (Šulčík), 42. Hamerle (Suchánek) - 6. Pražák (Spitzer), 20. Hartman (Kotrouš).

Zápas mezi Kláštercem nad Ohří a Milevskem začíná na kláštereckém stadionu ve středu 21. ledna v 18 hodin. Sledovat můžete jako už tradičně on-line přenos. Řídit utkání bude trojice sudích Uřídil - Gerát a Sentenský.


Ilustrační foto. FOTO: Jakub Žejdl, archiv hcklasterec.cz.

17. února 2024 | 19:00
1:1, 2:3, 2:2

Microsoft VBScript runtime error '800a000d'

Type mismatch: 'ZkratTitulek'

/clanek.asp, line 112