474 376 851 hcklasterec@email.cz

Do tří let bych chtěl hrát první ligu - prozradil Martin Strunz.

Před letošní sezónou prošel klášterecký tým jako každý rok hráčskou obměnou. Někdo z týmu odešel a někdo do týmu přišel. A jedním z nováčků v kláštereckém dresu je také mladý útočník Martin Strunz. Hráč který ma zkušenosti z juniorského týmu Chomutova nebo prvoligové Kadaně se asi nejvíc ukázal fanouškům v zápase proti Děčínu a to když se do statistik zapsal svým prvním hattrickem v seniorském hokeji. Martin nám odpověděl na pár krátkých otázek, na které se můžete podívat ve článku.
Jak jsi se dostal do kláštereckého týmu?

Na začátku sezóny jsem trénoval v prvoligové Kadani společně s Jirkou Tupým, Alešem Macháčkem a Václavem Cestrem. V Kadani jsem také odehrál dva přátelské zápasy. První byl v německém Bremerhavenu, tam jsme prohráli těsně 1:2, ale byl to skvělý zážitek zahrát si proti týmu který hraje 1. národní německou hokejovou ligu. Druhý zápas jsem odehrál v Mostě, kde jsem si také připsal svůj první bod v seniorském týmu a to asistenci. Potom už jsem žádné zápasy nehrál, jen trénoval do konce srpna. Po tomto období mí vypověděli zkušební dobu a já šel do Klášterce. Během srpna už jsem hrál také přátelský zápas za Klášterec a to v Sokolově, poté jsem měl dva týdny podezření na příušnice, takže jsem byl na marodce. První mistrovský zápas jsem odehrál za klášterecké mužstvo hned v prvním kole v Jablonci nad Nisou, kde jsme vyhráli a já si připsal svou první vstřelenou branku v seniorském hokeji.

Jakej je tvůj osobní cíl v hokeji?

Můj osobní cíl v hokeji? Nejspíš dostat se během tří let do první ligy.

Jaký je cíl Klášterce v této sezóně?

Tak popravdě přesný cíl nevim, ale určitě se budeme chtít dostat co nejdál v soutěži a v play-off to zkusit dotáhnout také co nejdál.

S kým si v kabině nejvíc rozumíš?

Ve správný kabině by jsme si měli rozumět všichni, ale asi nejvíc si rozumím s Honzou Páleníkem.

Máš před zápasem nějaký rituál?

Vyloženě svůj rituál před zápasem nemám. Moc na to nevěřím. Říkám jediný co je třeba tak koncentrace, motivace a štěstí do zápasu.

Poslední otázka. Máš svůj vzor?

V dětství se mi líbil Ilya Kovalchuk, ale postupem času jsem ho už nevnímal jako vzor po jeho přestupu do New Jersey Devils a momentálně svůj vzor nemám. Na playstationu hraju za Chicago a trojici Kane, Panarin a Toews, ale ty jako vzory neberu (smích).

17. února 2024 | 19:00
1:1, 2:3, 2:2

Turnaj hokejových přípravek.

18. března 2024

V sobotu 16.3.2024 se na kláštereckémm zimním stadionu odehrál turnaj hokejových přípravek. Tato kategorie je složena z dětí předškolního věku a žáků 1. tříd Naši nejmladší Tygříci si pozvali na...

Číst více >

Mladší žáci vyhráli turnaj v Ostrově!

17. března 2024

Mladší žáci se v sobotu vydali na cestu do nedalekého Ostrova, kde se pořádal silně obsazený turnaj v ledním hokeji. Turnaje se kromě našeho týmu zúčastnila další čtveřice celků - Čerti Ostrov, SKBM...

Číst více >

Starší žáci jedou na vítězné vlně!

6. března 2024

Starší žáci si svou skvělou formu ze základní části přenesli i do nadstavby ligy starších žáků a po pěti odehraných zápasech vévodí tabulce bez ztráty bodu!

Číst více >