474 376 851 hcklasterec@email.cz

Klášterec čeká ostrý start do sezóny!

A je to tu ! Již zítra odstartuje svůj další ročník druhá hokejová liga a klášterečtí hokejisté u toho opět nebudou chybět. Los určil, že Klášterec se vydá na cestu do Jablonce nad Nisou, kde ho čeká mistní tým. Jestli se povede Klášterci odstartovat do soutěže výhrou a nebo se v utkání dočkáme jiného výsledku se dozvíme ve středu ve večerních hodinách.

Již ve středu od 18:00 začne pro klášterecké hokejisty další ročník druhé hokejové ligy. Na severu Čech na ně bude čekat velmi silný soupeř a to jmenovitě Jablonec nad Nisou. Obě mužstva musí rychle zapomenout na přípravné duely, protože nyní už půjde o body do tabulky.

Klášterec se pokusí odčinit loňskou velmi nepovedenou sezónu ve které se nedostal ani do bojů play-off. Tým povede opět jako hlavní trenér Petr Mikeš. Klášterec před sezónou opustil jeden z klíčových hráčů Danko Deveri, který přestoupil do zahraníčí. Na soupisce také nenajdeme tradiční jména jako Marek Jáchym nebo Miroslav Koblitz. Naopak do kádru se dostalo nadějné mládí z juniorky. Václav Bečka, Vladimír Kopica, Vít Procházka, Dominik Drazdík nebo Filip Šmejc budou určitě chtít předvést v seniorském týmu to nejlepší a můžeme se tedy těšit na jejich dovednosti. Nováčkem v týmu je jednadvacetiletý Jakub Zdeněk, který v minulém ročníku odehrál několik utkání za Bílinu a připsal si také starty v Mostě, který hraje WSM ligu. Jinak kostra týmu Vladislav Vrtek, František Mála, Lukáš Hrdlička, Michal Žižka atd.. zůstala pro letošek věrná kláštereckým barvám.

Jak si povede tedy celkem mladý klášterecký tým v nové sezóně se dozvíme až na jejím konci, ale jak dopadne první zápas se dozvíme ve středu okolo osmé hodiny večerní.

17. února 2024 | 19:00
1:1, 2:3, 2:2

Microsoft VBScript runtime error '800a000d'

Type mismatch: 'ZkratTitulek'

/clanek.asp, line 112