474 376 851 hcklasterec@email.cz

"Letní příprava mě baví" prozradil Patrik Zicho

Letní příprava je v plném proudu a ani u kláštereckých hokejistů tomu není jinak. Minulý ročník se kláštereckým hokejistům příliš nepovedl a tak fandové a určitě i hokejisté vyhlížejí další sezónu. Hlavním trenérem zůstává Radek Nerad, který připravuje tým na další sezónu. A jak zatím vypadá příprava na suchu nám prozradil mladý klášterecký obránce Patrik Zicho.

Devatenáctiletý Patrik Zicho se připravuje na další sezónu společně s kláštereckým A mužstvem a juniorkou. Jak probíhají přípravy na další ročník nám prozradil v krátkém rozhovoru.

1) Letní příprava je v plném proudu. Prozradíte nám jak vypadají tréninky ?

Letní přípravu absolvuji s juniorkou. Máme čtyři tréninky týdně. Nejdříve se zaměřovalo na vytrvalost a v polovině zas na dynamiku. Abych se přiznal nebyl jsem na každém tréninku kvůli brigádě a také jsme někdy měli spojené tréninky s áčkem.

2)Jaké cviky jsou zařazeny do přípravy ?

Cvičili jsme hlavně s činkama a medicimbálem. Další cviky byly založené na posilovaní vlastní váhou a potom takové ty normální věci jako je běh atd..

3) Vás baví letní příprava ?

Vždy mě příprava na suchu baví, ale jak jsem už řekl, letos jsem hlavně chodil na brigádu.

4) Minulý rok se Klášterci moc nepovedl. V základní části skončil až na 12.místě a v play-off skončil ve 2.kole. Jaké jsou cíle pro další sezónu ?

Ještě jsme se o tom nijak nebavili, ale určitě bude hlavní cíl se dostat do play-off a tam se zkusit dostat co nejdál

5) Kdy začínají tréninky na ledě ?

Led by měl být koncem července a první ostrý trénink na něm budeme absolvovat začátkem srpna.

6)Připravujete se vy osobně i mimo tým na další ročník ?

Posiluji docela často doma a pak chodím v týdnu běhat nebo na kolečkové brusle.

7) Jaký cíl máte vy do další sezóny ?

Můj cíl je víc se ukázat v mužstvu dospělých. Rád by Klášterci pomohl i tím že se pokusím dávat víc branek a když budu na ledě tak samozřejmě i se pokusit v zadních řadách pomáhat našemu brankáři a neinkasovat zbytečné branky.

17. února 2024 | 19:00
1:1, 2:3, 2:2

Turnaj hokejových přípravek.

18. března 2024

V sobotu 16.3.2024 se na kláštereckémm zimním stadionu odehrál turnaj hokejových přípravek. Tato kategorie je složena z dětí předškolního věku a žáků 1. tříd Naši nejmladší Tygříci si pozvali na...

Číst více >

Mladší žáci vyhráli turnaj v Ostrově!

17. března 2024

Mladší žáci se v sobotu vydali na cestu do nedalekého Ostrova, kde se pořádal silně obsazený turnaj v ledním hokeji. Turnaje se kromě našeho týmu zúčastnila další čtveřice celků - Čerti Ostrov, SKBM...

Číst více >

Starší žáci jedou na vítězné vlně!

6. března 2024

Starší žáci si svou skvělou formu ze základní části přenesli i do nadstavby ligy starších žáků a po pěti odehraných zápasech vévodí tabulce bez ztráty bodu!

Číst více >