474 376 851 hcklasterec@email.cz

Na Klášterec čeká dlouhá cesta a také nový soupeř z Moravských Budějovic.

Nový soupeř čeká v dalším kole na klášterecké hokejisty. Tým od řeky Ohře poputuje do necelých třista kilometrů dalekých Moravských Budějovic. Klášterec se pomalu ale jistě dere tabulkou vzhůru a z ledu soupeře si bude chtít určitě přivést nějaký ten bod a odpoutat se ještě více od posledních pater tabulky. Zápas začíná ve středu od 18:00 v Moravských Budějovicích.

Moravské Budějovice před sezónou:

Moravské Budějovice jsou jedním z šesti nových týmů v západní skupině. V letní přestávce odehrál tým celkem devět přípravných zápasů s celkovým počtem tří výher, jedné remízy a pěti proher. Žihadla, jak se týmu přezdívá si postupně poradila s prvoligovou Třebíčí (6:4), juniory Znojma (9:3) a Jindřichovým Hradcem (6:2), poté následovala remíza s Jindřichovým Hradcem (2:2) a nakonec si tým připsal prohry s Břeclaví (1:4 a 3:4), Žďárem nad Sázavou (2:5 a 2:7) a Pelhřimovem (1:0).

Moravské Budějovice v nové sezóně:

Moravské Budějovice si zatím nevedou vůbec špatně. Zatím získaných šestnáct bodů je drží na krásné šesté pozici. Tým se postupně utkal s Milevskem (2:3 po samostatných nájezdech), Vrchlabím (3:2), Děčínem (2:1), Klatovy (5:3), Táborem (4:3), Jabloncem nad Nisou (6:3) a Sokolovem (1:2).

Změny v týmu před sezónou 2012/13:

Přišli: Boris Kún (HS Třebíč, obránce), Jan Bula (Jindřichův Hradec, útočník), Martin Jánský (Spartak Pelhřimov, útočník), Barták Roman, Lukáš Kovalský (HS Třebíč, útočník), Zábojník Lukáš.

Odešli: Pavel Míča (brankář, Karel Kesner (HS Třebíč, útočník), Miloslav Topol (útočník), Zdeněk Sedláček (obránce), Marcel Hrbáček (obránce), Stanislav Ferenčík (útočník), Jaroslav Barvíř (útočník) - dočasně ukončil kariéru, Tomáš Hradecký (útočník), Lukáš BoudnýRoman Kousal (HC Chotěboř, brankář), Novák Petr, Bulička Pavel - dočasně ukončil kariéru.

Poslední utkání se Sokolovem znamenalo první odchod z ledu bez jediného bodu pro Moravské Budějovice a pro klášterecké hokejisty je to tedy jasným znamením, že Moravské Budějovice jsou velmi silným týmem, který bude doma chtít určitě naplno bodovat. Klášterec odjede ale na moravskou půdu posílen o tři výhry v řadě a s vidinou prodloužení této série. Pro diváky na tamním stadionu tedy čeká velmi zajímavé utkání.

17. února 2024 | 19:00
1:1, 2:3, 2:2

Microsoft VBScript runtime error '800a000d'

Type mismatch: 'ZkratTitulek'

/clanek.asp, line 112