474 376 851 hcklasterec@email.cz

Druhá polovina Základní části je tu ! Klášterec zajíždí na led Tábora

Přesně na Mikuláše je na naplánováno další utkání hokejistů Klášterce. Tentokrát žlutomodří zajíždějí na led vedoucího celku tabulky Tábora. Letošní bilance je zatím nerozhodná 1:1, když v prvním utkání vyhrál doma Tábor 8:4 a ve druhém Klášterec 3:0. Pravou hokejovou bitvu můžete vidět na vlastní oči ve středu od 18:00 v Táboře nebo sledovat online přenos.

Klášterec prožívá velmi špatné období. Za posledních šest zápasů získal Klášterec pouhé tři body. Naposledy dostal Klášterec nadílku v podobě devíti branek v Děčíně, kde zápas skončil jednoznačným vítězstvím 9:1 pro domácí. Po tomto utkání se klášterecké vedení dohodlo s Ladislavem Kubátem na ukončení jeho působení na trenérské pozici a už od zítřejšího zápasu tedy uvidíme v roli hlavního trenéra Michala Jägera,který v minulé sezóně dovedl Klášterec do baráže o první hokejovou ligu. Do kádru má taky namířeno několik posil, ale jména nejsou zatím známa.

HC Kohouti Tábor v letošní sezóně: Tábor je staronovým učástníkem skupiny Západ. Hned po její polovině se usídlil na prvním místě v tabulce se ziskem 36 bodů. V posledním utkání porazil Tábor bez problémů Kobru Praha 4:0. Nejvyšší výhru si připsal Tábor proti Klášterci (8:4) a nejvyšší prohru proti Řisutům (7:4).

Kanadské bodování HC Kohouti Tábor: Kanadskému bodování v Táboře vévodí Jakub Matušík (10+15) dále za ním jsou David Nedorost (9+13), Vojtěch Mrkvička (16+5), Radek Seidl (9+6) a Luboš Heršálek (2+9).

Vzájemná bilance obou týmů: Klášterec se utkal s Táborem v této sezóně celkem dvakrát a v obu případech byl úspěšnější domácí tým. Hned v první kole si Tábor přichystal pro Klášterec střelnici a porazil ho 8:4. Další zápas už nebyl příliš brankově zastoupen, ale Klášterci se podařilo udržet i díky skvělému Pavlu Damaškovi čisté konto a porazit Tábor 3:0.

17. února 2024 | 19:00
1:1, 2:3, 2:2

Microsoft VBScript runtime error '800a000d'

Type mismatch: 'ZkratTitulek'

/clanek.asp, line 112