474 376 851 hcklasterec@email.cz

Do Klášterce přijedou Jablonečtí Vlci

Do Klášterce přijede zatím patý tým tabulky a to jmenovitě Jablonec nad Nisou. Poslední zápas Klášterec zvládl a porazil Milevsko 4:2. Jablonec taky vyhrál když po fantastickém obratu porazil Kobru Praha 6:5. Jestli se povede Klášterci bodovat i na vlastním kluziští se dozvíme v neděli od 17:00 v Klášterci nad Ohří.

Klášterec se díky výhře v Milevsku posunul na osmé místo v tabulce. Klášterec v Milevsku od začátku do konce udával tempo hry a také zaslouženě vyhrál. Výhru potřebovai klášterečtí jako sůl, jelikož se jim moc v téhle sezóně nedaří a z šesti zápasů získali pouhých šest bodů. Nejlepším střelcem Klášterce je zatím starý známý Libor Řepík, který nastřílel do sítě soupeřů tři góly a bude jistě chtít přidat další proti Jablonci.

Jablonec má zasebou jednu velkou bitvu proti Kobře Praha, kdy po první třetině prohrával už 4:1 ale ve druhé dokázal vyrovnat a později také vstřelit vítěznou branku na 6:5. Utkání proti Kobře sebralo Jablonci spoustu sil ale jelikož je to už týden co byl tento zápas odehrán tak jsou hráči určitě zregenerovaní a připraveni oloupit Klášterec o nějaký ten bodík. Do branky Jablonce bude zcela jistě připraven Jan Hanousek, který zatím dostává nejvíce prostoru aby hájil branku. Další stálice týmu jako je Daniel Stehno nebo Tomáš Měrt nemusíme moc představovat.

Jestli zápas vyhraje Klášterec, posune ne už na šestou pozici v tabulce. Zápas startuje od 17:00 a vstup je 30.Kč.
17. února 2024 | 19:00
1:1, 2:3, 2:2

Microsoft VBScript runtime error '800a000d'

Type mismatch: 'ZkratTitulek'

/clanek.asp, line 112