474 376 851 hcklasterec@email.cz

Na klášterecký led přijede Sokolov

Druhé přátelské utkání čeká na klášterecké hokejisty v parném srpnovém dnu. Na klášterecký led přijede nedaleký soupeř ze Sokolova a každý kdo na hokej v Klášterci chodí ví že tihle dva soupeři si nedají nic zadarmo ani v přátelském utkání. Zápas startuje v úterý od 18:00 v Klášterci nad Ohří.

První přátelské utkání už mají klášterečtí borci zasebou, ale nedopadlo podle představ jak trenéra tak fanoušků. Klášterec tahal proti Řisutům už od začátku za kratší konec a když prohrával po druhé třetině již 1:5 bylo vše jasné. Klášterec se dokázal ve třetí třetině ještě oklepat, vstřelit tři branky a snížit narozdíl jednoho gólu ale více už nestihl. Nicméně je tu nový den a nový zápas a to proti věčnému rivalovi ze Sokolova, který minulou sezónu hrál o záchranu. Roman Pražák, Martin Kocek a Miroslav Koblitz, to jsou tři jména kteří klášterečtí fanoušci velmi dobře znají z dresu Klášterce, jenže je tu nová sezóna a tito hráči zamířili právě podle všeho do Sokolova.

Přijďte se podívat jak se klášterečtí hokejisté poperou s rivalem ze Sokolova a podpořit Klášterec. Vstupné na utkání je 30.Kč.

17. února 2024 | 19:00
1:1, 2:3, 2:2

Microsoft VBScript runtime error '800a000d'

Type mismatch: 'ZkratTitulek'

/clanek.asp, line 112