474 376 851 hcklasterec@email.cz

Poslední domácí duel v letošní sezóně! Klášterec přivítá Beroun

Klášterec již nemá šanci uspět v baráži o první hokejovou ligu a tak chce dohrát poslední dva duely se ctí. V dalším zápase přivítá Klášterec prvoligový Beroun, který na tom je lépe než Klášterec a má velkou šanci se zachránit a zůstat i pro příští sezónu v první lize. Zápas začíná v sobotu od 17:00 v Klášterci nad Ohří.

Klášterečtí hokejisté bohužel již nemůžou postoupit do první hokejové ligy, když v šesti odehraných zápasech nasbírali pouze pět bodů a do konce baráže zbývají pouze jen dvě utkání a první Most a Beroun mají už na kontě dvanáct bodů. V minulém utkání také utrpěl Klášterec na ledě Hodonína největší debakl v novodobé historii. Když po základní hrací době svítil na tabuly stav 10:3 pro Hodonín, nemohl tomu uvěřit snad ani jeden klášterecký fanoušek, který byl na místě nebo seděl doma u onlajnů.

To Beroun má nakročeno společně s Mostem k záchraně v první lize. Z šesti zápasů má na kontě Beroun dvanáct bodů a vše má ve svých rukou. V kádru Berouna můžeme najít také velmi zajímavá jména jako třeba brankáře Roberta Slipčenka, který stihl i pár extraligových zápasů za Slavii Praha nebo někdější ikonu Sparty Praha Jaroslava Nedvěda, který je i mimo jiné ve svých dvaačtyřiceti letech pro tým Berouna velmi platným hráčem.

Přijďte na poslední domácí duel v této sezóně a rozloučit se tak s hokejisty a poděkovat jim za historicky nejůspěšnější sezónu v Klášterci. Všichni jste srdečně zváni.
17. února 2024 | 19:00
1:1, 2:3, 2:2

Microsoft VBScript runtime error '800a000d'

Type mismatch: 'ZkratTitulek'

/clanek.asp, line 112