474 376 851 hcklasterec@email.cz

Jediná výhra dělí Klášterec od postupu do baráže!

První mečbol je tu! Klášterec si ve finálové sérii vypracoval vedení 2:1 na zápasy a v Děčíně se bude moci radovat v případě výhry z postupu do baráže o první ligu. Děčín ze sebe bude před vlastním publikem muset vydat všechno, aby dotáhl sérii do rozhodujícího pátého duelu. Zápas začíná ve čtvrtek od 18:00 v Děčíně.

Klášterec, který si v minulém zápase poradil doma s Děčínem a vyhrál 10:1 je v eufórii. Aby také ne, když tým kolem trenéra Michala Jägera je velice blízko k postupu do baráže o první ligu. Stačí k tomu už jen "maličkost" a to vyhrát jediný zápas ve finále. První šanci využít mečbol mají klášterečtí hokejisté již dnes v Děčíně. Ve finále se mimořádně daří střelecky Romanu Pražákovi, který nasázel do soupeřovi branky už pět gólů včetně rozhodujícího samostatného nájezdu v prvním utkání na domácím ledě.

Děčín se nebude chtít ale jen tak lehce vyřadit a přijít o možnost baráže. Na domácím ledě se budou muset děčínští hokejisté pořádně předvést před domácím publikem a odčinit tak prohru 1:10 v Klášterci. Nejlepším střelcem ve finále v dresu Děčína je Tomáš Vávra, který nasázel pět gólů už do klášterecké svatyně.

Vrchol sezóny dostává grády a my se můžeme jen dohadovat jak skončí dnešní zápas mezi Děčínem a Kláštercem. Minulý zápas sledovalo v Děčíně více jak tři tisícovky diváků. Klášterečtí fanoušci jedou na zápas autobusem, který vypravil klub a auty a pokusí se Klášterci zpřijemnit určitě horké chvilky na ledě.

17. února 2024 | 19:00
1:1, 2:3, 2:2

Microsoft VBScript runtime error '800a000d'

Type mismatch: 'ZkratTitulek'

/clanek.asp, line 112