474 376 851 hcklasterec@email.cz

Klášterec se pokusí v Klatovech ulovit druhý bod

Po dni volna bude opět pokračovat semifinálový boj mezi Kláštercem a Klatovy. Klášterec si v prvním utkání poradil s Klatovy v poměru 5:4 a ve druhém utkání se pokusí ulovit i druhý bod. Zápas začíná ve čtvrtek od 18:00 v Klatovech.

První zápas zvládl lépe favorit celé série Klášterec, který porazil doma Klatovy 5:4. Po první třetině kdy Klášterec vstřelil extraligové posile v brance Klatov Marku Mazancovi tři branky se zdálo, že utkání bude v plné režii modrožlutých. Ve druhé třetině byl stav již 4:1 pro Klášterec ale Klatovy zcela očividně nakoplo úspěšně proměněné trestné střílení a když ve třetí třetině dokonce vyrovnaly na 4:4 domácí fanoušci byli v šoku. Po vyrovnávací brance ovšem uběhlo pouze dvacet vteřin a Jakub Mužík vstřelil vítezný gól Klášterce.

Druhé utkání na ledě Klatov by mělo nabídnout opět vyrovnaný boj ve kterém bude úspěšnější šťastnější tým. Klatovům hraje do karet domácí prostředí a výborní fanoušci, kteří zcela jistě povzbudí tým a dodají mu energii. Klášterec však už necelé tři roky nad Klatovy neprohrál a to může hrát taky svou roli na psychice domácích, kteří budou muset tento fakt vymazat před utkáním z hlavy.

Jak dopadne druhý souboj těchto týmů se dozvíme zítra okolo 20:00.
17. února 2024 | 19:00
1:1, 2:3, 2:2

Microsoft VBScript runtime error '800a000d'

Type mismatch: 'ZkratTitulek'

/clanek.asp, line 112