474 376 851 hcklasterec@email.cz

Klášterec zajíždí do Bíliny

Už jistý vítěz základní části Klášterec zajíždí v předposledním kole na led Bíliny. Bílina bojuje stále o poslední postupové osmé místo, které zaručuje play-off. Utkání se hraje v sobotu od 17:30 v Bílině.

Klášterečtí hokejisté sice v minulém utkání podlehli druhým Řisutům 3:2 na samostatné nájezdy, ale získaný bod který byl potřeba aby Klášterec obhájil loňské celkové vítězství ve skupině stačil aby se klášterečtí borci mohli opět po roce radovat z celkového vítězství. Klášterec tak v posledních dvou kolech může nechat odpočívat hráče před blížícím se play-off a dát tak šanci juniorům.

To nováček z Bíliny stále bojuje o osmé místo v tabulce, které zaručuje play-off. Bílina v minulém utkání však prohrála v Děčíně 1:3 a o bod zůstává na devátém místě za Benešovem. Jestli chce Bílina zůstat ve hře o play-off musí spoléhat na ztrátu Benešova a sama musí vyhrát za tři body zápas s Kláštercem a poslední utkání v Řisutech, což pro Bílinu není zrovna dobrý los ke konci soutěže.

Jak dopadne zápas mezi Bílinou a Kláštercem se dozvíme zítra okolo 20:00.
17. února 2024 | 19:00
1:1, 2:3, 2:2

Turnaj hokejových přípravek.

18. března 2024

V sobotu 16.3.2024 se na kláštereckémm zimním stadionu odehrál turnaj hokejových přípravek. Tato kategorie je složena z dětí předškolního věku a žáků 1. tříd Naši nejmladší Tygříci si pozvali na...

Číst více >

Mladší žáci vyhráli turnaj v Ostrově!

17. března 2024

Mladší žáci se v sobotu vydali na cestu do nedalekého Ostrova, kde se pořádal silně obsazený turnaj v ledním hokeji. Turnaje se kromě našeho týmu zúčastnila další čtveřice celků - Čerti Ostrov, SKBM...

Číst více >

Starší žáci jedou na vítězné vlně!

6. března 2024

Starší žáci si svou skvělou formu ze základní části přenesli i do nadstavby ligy starších žáků a po pěti odehraných zápasech vévodí tabulce bez ztráty bodu!

Číst více >