474 376 851 hcklasterec@email.cz

Kobra Praha bude dalším soupeřem Klášterce

Klášterec nad Ohří se pokusí na ledě Kobry Praha předvést podobný výkon jako v minulém kole, kdy si odvezl tři body z Jablonce. V této sezóně si Klášterec poradil s Kobrou ve všech třech vzájemných duelech. Ten poslední v letošní sezóně se odehraje v sobotu od 18:00 v Praze.

Klášterec si v minulém kole poradil v Jablonci nad Nisou s místním týmem v poměru 4:2. Zápas v Jablonci byl pro Klášterec velice těžký, neboť musel dvakrát otáčet skóre v první třetině a vítěznou branku dal v čase 19:59 Jan Stehlík jehož gól na 3:2 z pohledu Klášterce nedokázal Jablonec už odpovědět ve zbytku zápasu. Klášterec tak stále vede tabulku o tři body před druhýmy Řisuty. Každé další body už budou velice důležité pro umístění týmu pro boje do play-off, protože do konce základní části zbývá pouhých deset zápasů.

Kobra Praha už od začátku sezóny patří mezi přední týmy tabulky. Tým, který se v minulých sezónách nacházel na konci tabulky se v této sezóně vzpamatoval a dělá velké pokroky. V tabulce patří Kobře momentálně krásné třetí místo a při pohledu na výsledky se není ani čemu divit že je tým kolem trenéra Miloslava Šeby tak vysoko. V předchozím kole si poradila Kobra na svém ledě s Děčínem v poměru 4:3 a díky prohře Jablonce s Kláštercem odskočila Jablonci o tři body.

Klášterečtí hokejisté určitě myslí na plný bodový zisk v zápase s Kobrou, ale ta je na domácím ledě nebezpečným týmem a tak popřejme Klášterci hodně štěstí v zápase.
17. února 2024 | 19:00
1:1, 2:3, 2:2

Microsoft VBScript runtime error '800a000d'

Type mismatch: 'ZkratTitulek'

/clanek.asp, line 112