474 376 851 hcklasterec@email.cz

Do Klášterce přijede Milevsko

Domácí Klášterec vyzve na svém ledě momentálně čtvrtý tým v tabulce který nese název HC Milevsko 2010. S tímto týmem má Klášterec zatím vyrovnanou bilanci v letošní sezóně. Jestli se Klášterci povede zvítězit na domácím ledě proti Milevsku nebo naopak si tým Milevska odveze všechny tři body domů se dozvíme v neděli od 17:00 na kláštereckém zimním stadioně.

Klášterečtí hokejisté si v posledním zápase nedokázali poradit v Benešově s domácím týmem a prohráli 3:6. Klášterec má však pořád náskok na druhé Řisuty a dál vede západní skupinu druholigové soutěže. Klášterec nad Ohří se již v neděli může stát prvním týmem v západní skupině, který pokoří stogólovou hranici nastřílených branek do sítě soupeřů, k tomu zbývá už jen nastřílet Milevsku tři góly.

Tým Milevska, který se momentálně nachází na čtvrtém místě v tabulce by jsme mohli nazvat nováčkem v soutěži resp. ve skupině západ. Tento tým dříve nesl název HC ZVVZ Milevsko a několik sezón hrál na špici druhé hokejové ligy, jenže tento tým v sezóně 2009/2010 nemohl druholigovou soutěž dohrát z finančních důvodů a byl vyloučen ze soutěže. Tým z Milevska hrál dříve i první hokejovou ligu ve které odehrál dohromady čtrnáct sezón.

A teď do současnosti. Před druholigovou sezónou byl tým z Milevska přesunut do západní skupiny druhé hokejové ligy ze skupiny střed. Naposledy odehráli hokejisté Milevska utkání na domácím ledě s Děčínem, ve kterém však prohráli 4:5 a poprvé v sezóně nezískali na domácím ledě ani bod. Za nejlepšího hráče týmu můžeme považovat Josefa Urbance, který sbírá kanadské body jak na běžícím pásu a za dvacet utkání má na kontě sedmadvacet bodů.

Vzájemné zápasy v této sezóně však oba nedělní soupeři zvládli oba na domácím ledě. Nejprve vyhrál Klášterec doma 5:2 a potom musel zkousnout stejnou porážku v Milevsku.
17. února 2024 | 19:00
1:1, 2:3, 2:2

Microsoft VBScript runtime error '800a000d'

Type mismatch: 'ZkratTitulek'

/clanek.asp, line 112