474 376 851 hcklasterec@email.cz

Druhá polovina základní části je tu ! Klášterec přivítá Kobru Praha

Druhá liga se přehoupla již do druhé poloviny své základní části a Klášterec nad Ohří zatím vévodí celé tabulce s náskokem šesti bodů na druhé Řisuty. Ve druhém domácím utkání zasebou přívítá Klášterec zatím největší překvapení letošního ročníku, celek HC Kobra Praha, který je na třetím místě v tabulce. Zápas začíná v neděli od 17:00 v Klášterci nad Ohří.

V minulém kole přivítal Klášterec na domácím ledě Jablonec a když už se zdálo že si hosté odvezou domů všechny tři body tak se dvě minuty před koncem postaral o vyrovnání na 2:2 klášterecký Ondřej Mašek. V prodloužení diváci gól neviděli a tak se šlo na samostatné nájezdy. Klášterečtí hráči nezaváhali ani jednou a když se poslední pokus Jablonce na vyrovnání nepodařil tak si Klášterec připsal výhru 3:2 po samostatných nájezdech a dva body do tabulky.

To Kobra musela překousnout debakl, který jí uštědřil Děčín. Po šedesáti minutách hry svítilo na ukazateli skóre 9:4 pro Děčín. I po této porážce se však Kobra udržela na třetí pozici, ale jen o lepší skóre , protože čtvrté Milevsko má stejný počet bodů. Na koho si klášterečtí hráči budou muset dávat pozor je určitě Jiří Jakeš, který v této sezóně má formu jako hrom. Tento hráč nasbíral za pouhých šestnáct zápasů neuvěřitelných 31.bodů za 22.branek a 9.asistencí a patří mu druhé místo v kanadském bodování v celé soutěži.

První dvě vzajemná utkání vyhrál Klášterec, když si z Prahy odvezl výhru 5:3 a doma pak navrh přidal ještě dvě branky a skóre se zastavilo na výsledku 7:3. Favorit je teda jednoznačně dán ale Kobra bude pro Klášterec určitě nepříjemný soupeř.
17. února 2024 | 19:00
1:1, 2:3, 2:2

Microsoft VBScript runtime error '800a000d'

Type mismatch: 'ZkratTitulek'

/clanek.asp, line 112