474 376 851 hcklasterec@email.cz

Rozjetý Klášterec hostí Jablonec

Klášterec je momentálně k nezastavení, když vyhrál posledních šest zápasů a nasbíral v nich sedmnáct bodů. Jablonec je však týmem, který připravil Klášterci jednu ze tří proher když si doma s Kláštercem poradil 6:2. Jestli se povede Klášterci odveta a porazí v domácím prostředí Jablonecké Vlky můžete sledovat přímo ve středu od 18:00 na kláštereckém zimním stadioně.

Klášterec nad Ohří zatím potvrzuje roli největšího favorita na celkového vítěze ve skupině západ, když po sedmnácti kolech vede pohodlně tabulku a na druhé Řisuty má náskok sedmi bodů. Naposledy se o formě Klášterce přesvědčila na domácím ledě i Bílina, která i když byla vyrovnaným soupeřem nedokázala ani jednou vstřelit gól fantastickému Pavlu Damaškovi a musela spolknout hořkou pilulku v podobě pěti inkasovaných gólů a tak si Klášterec přivezl z Bíliny jednoznačné vítězství 5:0.

Jablonec je jedním ze tří týmů které dokázali v probíhající sezóně Klášterec porazit. Tým trenéra Jiřího Kubsche se zatím nachází na pátém místě se ztrátou pouhého bodu na čtvrté Milevsko. Naposledy přivítal Jablonec v domácím prostředí Děčín a po výborném výkonu si připsal Jablonec výhru 6:1. Největším tahounem týmu je Michal Nevyhoštěný, který sbírá pravidelně v zápasech kanadské body a v celé lize mu patří místo mezi "TOP 10" hráči v počtu kanadských bodů. Za zmínku stojí i to že Michal Nevyhoštěný dokázal v téhle sezóně pomoct svému týmu vyhrát nad Řisuty, když vstřelil hned sedm gólů z devíti do sítě Řisut.

Favoritem je domácí Klášterec, který by rád oplatil Jablonci porážku z prvního letošního střetnutí. Jestli se Klášterci podaří vyhrát a připsat si sedmou výhru zasebou se dozvíme v zítřejším utkání. Všechny vás srdečně zveme.
17. února 2024 | 19:00
1:1, 2:3, 2:2

Microsoft VBScript runtime error '800a000d'

Type mismatch: 'ZkratTitulek'

/clanek.asp, line 112