474 376 851 hcklasterec@email.cz

Po dni volna míří Klášterec zkrotit Bílinské Draky

Jen jediný den měli oba kluby na to aby si odpočinuly po čtvrtečním šestnáctém kole druhé ligy. Klášterec míří do nedaleké Bíliny potrvdit pětizápasovou šňůru bez prohry. Souboj mezi Bílinou a Kláštercem je na programu v sobotu od 17:30 na zimním stadioně v Bílině.

V minulém kole zajížděl Klášterec na horký led do Slaného, kde ho čekal nepřijemný soupeř s Řisut. Po vyrovnaných dvou třetinách, kdy na ukazateli skóre svítil stav 1:1 ukázal vetší hlad po bodech Klášterec, když vsítil tři branky a odvezl si tak domů výhru 4:1. Nejpilnějším střelcem čtvrtečního večera byl Roman Pražák, který vstřelil dva góly. Po tomto zápase již klášterečtí hokejisté odskočily právě Řisutům a na čele tabulky mají už krásný náskok v podobě šesti bodů. V zápase proti Bílině budou klášterečtí hráči spoléhat na větší zkušenost a hlavně na své fanoušky, kteří se chystají na zápas v hojném počtu aby podpořily klášterecké hráče.

Nováček třetí nejvyšší soutěže Bílina si zatím ve své první sezóně vede docela dobře. Tento tým se dlouho nacházel až na posledním místě v tabulce jenže poslední výsledky vyhouply Bílinu už na osmé místo před Benešov a poslední Sokolov. Naposledy Bílina porazila Děčín na jeho ledě 2:1.

První zápas skončil na kláštereckém ledě výhrou domácích 5:4 po samostatných nájezdech, když Klášterec vedl už 3:0. V sobotním utkání nás čeká derby, ve kterém bude určitě skvělá atmosféra, ke které pomůžou oba tábory fanoušků.
17. února 2024 | 19:00
1:1, 2:3, 2:2

Microsoft VBScript runtime error '800a000d'

Type mismatch: 'ZkratTitulek'

/clanek.asp, line 112