474 376 851 hcklasterec@email.cz

Derby je tu ! Klášterec hostí Sokolov

Klášterec na svém ledě tentokrát přivítá největšího rivala ze skupiny a tím je HC Baník Sokolov. V prvním letošním zápase vyhrál Klášterec na ledě Sokolova vysoko 6:2 a tak se bude chtít Sokolov jistě vytáhnout na ledě Klášterce. Zápas začíná v neděli od 17:00 na zimním stadionu v Klášterci nad Ohří.

Klášterec naposledy vyhrál v dohrávce prvního kola na svém ledě proti Kobře Praha v poměru 7:3, když se do listiny střelců zapsalo hned sedm rúzných hráčů z Klášterce. Klášterec se stále drží na druhé příčce v tabulce o dva body za lídrem tabulky Řisuty. V utkání proti Kobře se ve skvělé formě ukázal domácím fanouškům brankář Pavel Damašek, který i přes inkasované tři branky předváděl skvělé zákroky a proti Sokolovu určitě nebude chybět v brance.

HC Baník Sokolov se v sezóně zatím hodně trápí, když ve dvanácti odehraných kolech nasbíral pouhých třináct bodů a krčí se na předposledním místě tabulky jen o tři body před poslední Bílinou. V předchozím utkání hostil Sokolov na svém ledě Děčín a po dvou třetinách kdy Sokolov vedl 3:1 se zdálo že si poslední třetinu už pohlídá a získá tři body jenže opak byl pravdou a Děčín v poslední třetině nasázel Sokolovu tři branky a odvezl si tak domů vítězství 4:3. Sokolovu se proti Klášterci dlouhodobě nedaří, když poslední soutěžní výhra Sokolova nad Kláštercem připadá na 24.10.2007.

Derby na které se těší každoročně oba tábory fanoušků. Do Klášterce se jistě chystá velká skupina fanoušků ze Sokolova a tak se čeká skvělá atmosféra v hledišti.
17. února 2024 | 19:00
1:1, 2:3, 2:2

Microsoft VBScript runtime error '800a000d'

Type mismatch: 'ZkratTitulek'

/clanek.asp, line 112