474 376 851 hcklasterec@email.cz

Klášterec se utká podruhé s Benešovem

Začíná druhá čtvrtina druholigové skupiny západ a tak se Klášterec již podruhé utká s týmem Benešova. První vzájemné utkání vyšlo lépe Klášterci který v Benešově vyhrál 5:4 po samostatných nájezdech. Jak skončí druhé vzájemné měření sil si můžete zjistit ve středu od 18:00 v Klášterci na zimním stadioně.

Klášterec nad Ohří si v minulém kole poradil v Praze s domácí Kobrou Praha v poměru 5:3 a uzavřel tak první čtvrtinu svých zápasů vítězně. Tým Klášterce si připsal za děvět odehraných kol zatím dvacet bodů a drží se na druhém místě v tabulce za vedoucím týmem Řisut, které mají o čtyři body více. Domácí tým jistě bude chtít na svém ledě potěšit své fanoušky a zvítězit za tři body.

VHS Vodní Lvi Benešov, to je nováček západní skupiny kam byl přeřazen ze skupiny střed a tak si vyzkouší tuto skupinu opět po třech letech kdy byla spojena skupina západ a střed a z dvaceti týmů se Benešov umístil na čtvrtém místě. Benešov se momentálně nachází na sedmém místě v tabulce když za devět kol nasbíral pouhých jedenáct bodů a to je na tento tým opravdu málo. V předchozím kolem Benešov vyhrál vysoko na domácím ledě proti Děčínu 7:1 a na vítězství měl největší podíl Luděk Strnad, který v zápase nastřilel Hattrick.

Přijďte podpořit domácí Klášterec na zimní stadion a vytvořit tak skvělou atmosféru, Klášterec je papírovám favoritem utkání, ale Benešov určitě přijede v dobré náladě a bude chtít urvat v Klášterci nějaký ten bod.

17. února 2024 | 19:00
1:1, 2:3, 2:2

Microsoft VBScript runtime error '800a000d'

Type mismatch: 'ZkratTitulek'

/clanek.asp, line 112