474 376 851 hcklasterec@email.cz

Prvoligový dorost i letos v Klášterci

I v sezóně 2006/2007 budou hrát dorostenci 1. ligu dorostu a to i nadále pod hlavičkou SK Kadaň. V letošním roce však naposledy na zimním stadionu v Klášterci nad Ohří. Od příštího roku pak odehrají další dvě sezóny v Kadani.
Skupinu A 1. ligy dorostu bude hrát následujících deset týmů:
BK Mladá Boleslav
KLH Chomutov
HC Jablonec nad Nisou
SK Kadaň
HC Baník Sokolov
HC Baník Most
Lasselsberger Plzeň "B"
HC Děčín
HC Mariánské Lázně
HC Benátky nad Jizerou

Letní příprava dorostenců HC Klášterec začala už 28. dubna 2006. Do 30. června trénovalo mužstvo na suchu, hráči absolvovali celkem 42 tréninkových jednotek.

V měsíci červnu proběhlo na Měděnci třídenní soustředění, kterého se zúčastnila drtivá většina hráčů. K dispozici byla nedaleká posilovna, hlavní výhodou však byl okolní terén, kde hráči najezdili na kolech nepočítaně kilometrů.

Během celé letní přípravy využívali hráči kola, plochu ZS, posilovnu v Mclubu, tělocvičnu ZS, fotbalové hřiště a areál AQUAparku.

Dovolená trvala pouze 23 dní. 17. července nafasovali hráči výstroj a 23. pak poprvé vyjeli na led. Během srpna se pak začala tvořit kostra týmu. Trenéři vybírali ze čtyř brankářů, čtrnácti obránců a devatenácti útočníků a neměli to nikterak lehké. Letní přípravu prodělalo s dorostem i pět hráčů deváté třídy.

Výsledky přípravných zápasů naleznete v sekci zápasy.

17. února 2024 | 19:00
1:1, 2:3, 2:2

Turnaj hokejových přípravek.

18. března 2024

V sobotu 16.3.2024 se na kláštereckémm zimním stadionu odehrál turnaj hokejových přípravek. Tato kategorie je složena z dětí předškolního věku a žáků 1. tříd Naši nejmladší Tygříci si pozvali na...

Číst více >

Mladší žáci vyhráli turnaj v Ostrově!

17. března 2024

Mladší žáci se v sobotu vydali na cestu do nedalekého Ostrova, kde se pořádal silně obsazený turnaj v ledním hokeji. Turnaje se kromě našeho týmu zúčastnila další čtveřice celků - Čerti Ostrov, SKBM...

Číst více >

Starší žáci jedou na vítězné vlně!

6. března 2024

Starší žáci si svou skvělou formu ze základní části přenesli i do nadstavby ligy starších žáků a po pěti odehraných zápasech vévodí tabulce bez ztráty bodu!

Číst více >