474 376 851 hcklasterec@email.cz

Klášterec proti Mostu - II. liga nabízí další lahůdku

Jedenáct bodů - takový je aktuální rozdíl mezi prvním a druhým místem v tabulce skupiny Západ. A středeční duel slibuje opravdu zajímavý souboj. Klášterc totiž zůstává na domácím ledě stoprocentní, jenže podobně skvělou bilanci má Most na hřištích soupeřů, kde zatím prohrál pouze jedno jediné utkání. Zápas Klášterec - Most začíná tradičně v 18:00.

Mostečtí asi před seónou nečekali, že se po třinácti kolech budou na svého soupeře dívat z uctivé vzdálenosti. I když k dobru mají utkání s Českou Lípou. Bodový rozdíl je stále propastný. O to větší je motivace druhého ze severočeských celků snížit ztrátu na čelo tabulky a také připravit Klášterec o body na jeho vlastním ledě. To se totiž letos ještě žádnému celku nepodařilo.

Mostecké opory není potřeba dlouze představovat. Druholigoví fanoušci je určitě znají. Navíc, když některé z nich dokonce prošly Kláštercem... Kanadskému bodování jednoznačně vévodí Vladislav Vrtek, který se v minulosti také mihnul ve žlutomodrém dresu. Chybět by neměl ani Miroslav Kuncl.

Mostečtí se musí i nadále obejít bez zraněného Petra Hrušky. Do středečního zápasu už by ale měl zasáhnout Jakub Luštinec, který přišel na hostování z prvoligové Chrudimi.

Soupisky z minulých utkání:

HC Klášterec nad Ohří: Kaššák (Damašek) - Kocek, Loučka, Mašek, Řezníček (C), Krupka, Martínek - Šíp (A),Stehlík, Pražák, Kalinovič, Bečvář, Panocha, Miklovič, Jáchym, Suk (A), Szakal, Novotný, Hartmann.

HC Most: Brzobohatý (Sork) - Martinec, Panuška, Havlůj, Kuncl, Gýna, Brožovský - Maxa, Vrtek, Tauš - Nedrda, Prorok, Bíza - Kašťák, Přeučil, Böhm - Müller, Karel, Salač - Hruška, Šafařík.

17. února 2024 | 19:00
1:1, 2:3, 2:2

Microsoft VBScript runtime error '800a000d'

Type mismatch: 'ZkratTitulek'

/clanek.asp, line 112