474 376 851 hcklasterec@email.cz

Podruhé v řadě venku, tentokráte v Roudnici

Hokejisty Klášterce nad Ohří čeká druhé utkání na ledě soupeře v řadě. Po vítězství s Predátory z České Lípy zajíždí na led páté Roudnice nad Labem, kde budou chtít prodloužit svou vítěznou šňůru. Úvodní buly zápasu bude vhozeno v 17:00.

Druhá hokejová liga má za sebou první čtvrtinu. Hokejisté Klášterce v ní prohráli jen jednou a s přehledem vedou svou skupinu Západ. Od dnešních 17:00 hodin je čeká soupeř, se kterým spanilou jízdu začali. Druhou čtvrtinu, stejně jako tu první, načnou naší hokejisté s týmem Roudnice, kterou v prvním kole s přehledem porazili 9:4.

Náš dnešní soupeř zatím podává střídavé výkony. Zatímco je schopný porazit silné celky Jablonce nebo Rišut, ztrácí body s týmy z chvostu tabulky. Všechny tři body už rozdal jak Kobře, tak Predátorům z České Lípy.

Obě prohry si Roudnice alespoň trochu vynahradila v posledním kole, kdy na vlastním ledě přehrála třetí Rišuty 3:1.

Vzájemné zápasy v uplynulé sezoně:
Roudnice nad Labem – Klášterec 1:3
Klášterec – Roudnice nad Labem 3:4
Roudnice nad Labem – Klášterec 1:7
Klášterec – Roudnice nad Labem 5:1

Vzájemné zápasy v této sezóně:
Klášterec – Roudnice nad Labem 9:4

Soupisky z minulého kola:

Roudnice nad Labem: Knap - F. Bílek, Boháček, Topič, Knesl, Novák, Hillmich, Antal, Švácha - Žák, Mrňa, Příhoda - Štěpán, Kotrba, Chamrád - Antončík, P. Bílek, Veselý - Božilov, Culek, Výrut.

Klášterec nad Ohří: Kaššák - Kocek, Zmeškal, Mašek, Řezníček, Martínek, Hartman, Koblitz, Vošta, Polanský, Stehlík, Kadlec, Kalinovič, Bečvář, Panocha, Řepík, Novotný, Suk, Szakal, Jáchym, Miklovič.

17. února 2024 | 19:00
1:1, 2:3, 2:2

Microsoft VBScript runtime error '800a000d'

Type mismatch: 'ZkratTitulek'

/clanek.asp, line 112