474 376 851 hcklasterec@email.cz

Poslední kolo základní části určí Klášterci soupeře pro play-off

Poslední kolo základní části má na programu západní skupina druhé hokejové ligy. A před jeho odehráním není stále nic jisté. Klášterec ještě může pomýšlet na první příčku tabulky, i když pouze teoreticky. Severočeši by museli zvítězit v Jablonci a zároveň doufat v prohru Řisut doma s Českou Lípou. Duel Jablonce s Kláštercem se hraje v sobotu od 18 hodin u řeky Nisy.

Poslední kolo ještě může pořádně celým pořadím druhé ligy zamíchat. Pokud by Řisuty ztratily body a Klášterec naopak vyhrál, dostali by se Severočeši na první příčku. Daleko zajímavější je však boj na opačném konci tabulky. Pokud by Klášterec vystoupal na první místo, zahrál by si čtvrtfinále play-off s Jabloncem, pokud zůstane druhý, rozhodne se mezi Mostem a Děčínem. V současné době je na onom klíčovém sedmém místě Děčín, Most má pouze jednobodový náskok.

Klášterec před play-off potvrzuje svou formu, vyhrává jeden zápas za druhým. Jablonci už o nic nepůjde. Vlci se drží na osmém místě, na kterém i po základní části zůstanou.

Klášterečtí letos nemají s Jabloncem příliš dobré zkušenosti. Na Vlky se jim zkrátka moc nedaří. Už v devátém kole podlehli hokejisté od Ohře doma Jablonci 1:4, jedinou branku domácích vsítil Ton. V 18. kole potom Klášterec prohrál u Nisy dokonce 1:5. Až v sedmadvacátém kole na konci ledna přišlo první vítězství modro-žlutých. Na domácím ledě si Klášterec s Vlky poradil v poměru 4:1, góly dávali Zíka, Kajer, Stehlík a Suk.

Utkání 36. kola, tedy posledního kola základní části, mezi celky HC Vlci Jablonec nad Nisou a HC Klášterec nad Ohří se hraje v sobotu 6. března od od 18 hodin na jabloneckém zimním stadionu. Pokud se nedostanete přímo na místo dění, můžete sledovat tradiční on-line přenos. Na utkání byla delegována trojice rozhodčích Würtherle – Nepomucký, Sekula.


Statistiky

Poslední vzájemný duel

27. kolo, 23. 1. 2010:
HC Klášterec nad Ohří – HC Vlci Jablonec nad Nisou 4:1 (1:0, 3:1, 0:0)

Branky a nahrávky: 3. Zíka (Stehlík), 22. Kajer (Buchal), 31. Řepík (Buchal, Bečvář), 38. Suk (Martínek) - 29. Stehno.

Sestavy z posledního utkání

HC Klášterec nad Ohří: Damašek – Kocek, Boguský, Řezníček, Hartman, Martínek, Krupka, Koblitz – Novotný, Kajer, Kadlec, Suk, Kalinovič, Stehlík, Pražák, Bečvář, Buchal, Zika, Toman, Putyera, Jáchym. Trenér: Petr Mikeš.

HC Vlci Jablonec nad Nisou: Blažíček (Kysilka) - Zeman, Drábek, Petrmichl, Knesl, Muller, Duda, Antal, Tondr, Liška, Kotrba, Měrtl, Mrňa, Stehno, Chamrád, Kadeřábek T., Kadeřábek J., Bílek, Výrut, Dostál. Trenér: Tomáš Hamara.

Webové stránky soupeře: http://www.hcvlci.cz/ .


Klášterec při zápase v Karlových Varech se Sokolovem FOTO: Jan Čech, archiv www.hcklasterec.cz.

17. února 2024 | 19:00
1:1, 2:3, 2:2

Microsoft VBScript runtime error '800a000d'

Type mismatch: 'ZkratTitulek'

/clanek.asp, line 112