474 376 851 hcklasterec@email.cz

Klášterec už dlouho nevyhrál za tři body, proti Mostu mu to ale letos jde

34 dnů. Přesně tak dlouho čekají hokejisté Klášterce nad Ohří na vítězství v základní hrací době. Naposledy se jim povedlo brát tři body 8. listopadu v Děčíně. Od té doby se nedaří. Severočeši získali jen šest bodů a herně se trápí. Zapomenout na tuto nelichotivou bilanci budou chtít Klášterečtí tuto sobotu. Od 17 hodin hostí opět na domácím ledě aktuálně druhý celek tabulky - HC Most. Udrží Klášterec druhé místo v tabulce?

„Musíme zjednodušit hru a pokusit se doma vyhrát za tři body. Už se nám to dlouho nepovedlo, tak se o to pokusíme teď v sobotu,“ říká gólman Pavel Damašek. Jeho mužstvo šestkrát za sebou nedokázalo ovládnout zápas po šedesáti minutách. Naposledy prohrál Klášterec doma s Řisuty. A tak zisk tří bodů je od fanoušků žádaný.

Mostu v současnosti patří páté místo. Získal osmadvacet bodů, tedy pouze o pět méně, než druhý Klášterec. Ovšem pohled na opačnou stranu tabulky odhalí, že na osmý Děčín má Most náskok pouhých dvou bodů. Soutěž je hodně vyrovnaná.

Mostečtí narozdíl od Klášterce neměli tuto středu volno. Naopak je čekala dohrávka 18. kola se Sokolovem. Sokolov si nakonec z Mostu odvezl všechny body za výhru 3:2. Obě branky domácích vstřelil Havlůj.

Klášterci se letos proti Mostu celkem daří. Ze dvou vzájemných duelů získal pět bodů. Nejprve Klášterečtí zvítězili doma 3:2 po prodloužení, v jedenáctém kole potom vyhráli hokejisté od Ohře v Mostě 5:2. Hattrickem se tehdy blýskl útočník Libor Řepík. Doufejme, že na tento výkon naváže i v sobotu...

Utkání mezi Kláštercem nad Ohří a Mostem se hraje v sobotu od 17 hodin na zimním stadionu v Kláštereci. Pokud se nedostanete přímo do místa dění, můžete sledovat tradiční on-line přenos. Na utkání byla delegována trojice rozhodčích Grech - Fiala, Havelec.


Statistiky

Poslední vzájemný duel

11. kolo, 28. 10. 2009:
HC Most – HC Klášterec nad Ohří 2:5 (2:2, 0:1, 0:2)

Branky a nahrávky: 13. Zika (Růžek), 15. Vrtek (Růžek) - 5. Ton (Buchal), 7. Řepík (Ton, Koblitz), 32. Řepík (Buchal), 55. Řepík (Derfler), 60. Ton (Buchal).

Sestavy z posledního utkání

Klášterec nad Ohří: Damašek - Kocek, Klaus, Boguský, Mašek, Višňák, Koblitz, Krupka - Kajer, Derfler, Jáchym - Bečvář, Novotný, Řepík - Miklovič, Stehlík, Pražák - Kalinovič, Nguyen, Suk - Kadlec.

Most: Melichar (Brzobohatý) - Kuncl, Řezníček, Panuška, Ambrož, Martinec, Mizera, Martínek - Nedrda, Vrtek, Havlůj - Růžek, Zika, Panocha - Kašťák, Šešina, Šafařík - Karel, Böhm.

Webové stránky soupeře: http://www.hcmost.cz/.


Ilustrační foto – Klášterec nad Ohří vs. Sokolov. FOTO: Štěpán Malast, archiv www.hcklasterec.cz.

17. února 2024 | 19:00
1:1, 2:3, 2:2

Microsoft VBScript runtime error '800a000d'

Type mismatch: 'ZkratTitulek'

/clanek.asp, line 112