474 376 851 hcklasterec@email.cz

Body potřebujeme jako sůl, ví Libor Řepík

Posledních sedm zápasů chybí do konce základní části a jediné zaváhání může všechno změnit. "Výhra vás v tabulce posune na šestou příčku, následná prohra by ale mohla znamenat pád až na desáté místo," připomíná složitou situaci v tabulce skupiny Západ Libor Řepík.

V souboji o šest bodů, kterým je v současnosti každý zápas týmu ze středu tabulky, to byl on, kdo sehrál nejdůležitější roli a střílel góly. Ze čtyř, které Klášterec za záda mělnického brankáře poslal, měl na svědomí tři. "Určitě mi k tomu pomohl první gól, po kterém se mi zvedlo sebevědomí," připouští, že první gól byl poněkud kuriózní. "První třetina byla taková vlažná, nikdo nechtěl udělat chybu. Na začátku druhé jsem byl dlouho na ledě a potřeboval jsem střídat, zrovna jsem byl vepředu, a tak mi nezbylo nic jiného, než vystřelit nebo zavézt puk. Rozhodl jsem se pro první možnost, a ta se stala gólmanovi osudnou."

O tři minuty později sice Klášterecké uklidnil druhou brankou Radek Krpenský, hostům se ale podařilo snížit. Gól do šatny, který se nakonec ukázal být vítězným, vstřelil ve 38. minutě Libor Řepík. "Třetí gól byl velkou zásluhou Louky (Jakuba Loučky, pozn. red.). Jeli jsme dva na jednoho a přihrál mi to pěkně na hůl, takže mi stačilo jen trochu nastavit hokejku. Trochu se přidalo i štěstí. Důležité bylo, že jsme zase odskočili o dva góly a mohli jsme hrát v klidu."

V poslední třetině se ale Kláštereckým nepodařilo splnit pokyny trenéra a soupeř přidal kontaktní gól. "Řekli jsme si, že udržíme výsledek a neuděláme zbytečnou chybu, bohužel jsme to nedokázali." Mělničtí se ale neradovali dlouho. Řepík, který v utkání v Mělníku v rozhodujícím okamžiku neproměnil samostatný nájezd, si vše vynahradil v dalším duelu a ve 49. minutě završil hattrick. "Střílel jsem bekhendem z mezikruží, gólman měl zakrytý výhled, takže mu puk prošel mezi betony. Určitě jsem rád za góly, ale hlavně za tři body. Ty teď potřebujeme.

17. února 2024 | 19:00
1:1, 2:3, 2:2

Microsoft VBScript runtime error '800a000d'

Type mismatch: 'ZkratTitulek'

/clanek.asp, line 112