474 376 851 hcklasterec@email.cz

Ke Kozlům pro body, Klášterec má formu

Po týdenní přestávce pokračuje západní skupina druhé hokejové ligy dalším kolem, v pořadí už třicátým. Hokejisté Klášterce nad Ohří, kteří třikrát po sobě získali po třech bodech, se budou snažit svou sérii prodloužit v Kolíně. Středočechům patří až osmnácté místo tabulky, takže vyhlídky Kláštereckých mohou být optimistické. Severočeši navíc mají o motivaci postaráno, v případě vítězství se mohou dostat na skvělé páté místo tabulky. Zápas se hraje v neděli v 17 hodin na zimním stadionu v Kolíně.

Kozlům se letos příliš nedaří. V roce 2009 odehráli celkem šest zápasů, v nichž získali pouhých pět bodů. Ani jednou se neradovali z výhry za tři body. Naposledy navíc prohráli v Milevsku rozdílem třídy 10:1. Ovšem pozor, o kolo dřív doma Kolín porazil silný Písek 3:2 v prodloužení, takže i Klášterečtí musí být ostražití. Středočeši mají na kontě 32 bodů, což je řadí až na osmnáctou pozici. Na předposlední Roudnici ovšem mají luxusní čtrnáctibodový náskok, na sedmnáctou příčku, kterou okupuje Sokolov, ztrácejí pouhé tři body.

Klášterec hlásí výbornou formu. Po pomalejším rozjedu do nového roku se vzpamatoval, a třikrát za sebou naplno bodoval. Naposledy to odnesl Sokolov, který od Ohře odjel s porážkou 1:7: „Musím poděkovat všem lidem, co přišli a fandili. Byla to úžasná atmosféra. Hrálo se nám o hodně líp,“ hlásil po zápase střelec dvou gólů Jiří Panocha. Severočeši se díky výhře posunuli v tabulce už na sedmé místo. Mají 49 bodů, což znamená, že na pátý Benešov jim chybí pouhé tři body. „Snažíme se ze všech sil napravit to, že se nám na začátku tohoto roku nedařilo a myslím, že teď to jde, jen u toho vydržet,“ vysvětluje zlepšené výkony Klášterce Ladislav Řezníček.

Poslední vzájemné utkání (hráno 28. října 2008)

HC Klášterec nad Ohří - SC Kolínští Kozlové 3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
Branky a nahrávky: 8. Hartman (Kotrouš), 36. Hartman (Kotrouš, Řezníček), 55. Novák (Kocek).

Utkání mezi kolínskými Kozly a Kláštercem nad Ohří začíná v Kolíně v neděli v 17 hodin. Sledovat můžete tradiční on-line přenos. Jako hlavní rozhodčí byl delegován pan Novák, na čarách mu pomůže dvojice Frodl - Nepomucký.


Radost po gólu Klášterce. Ilustrační foto. FOTO: Jakub Žejdl, archiv hcklasterec.cz

17. února 2024 | 19:00
1:1, 2:3, 2:2

Microsoft VBScript runtime error '800a000d'

Type mismatch: 'ZkratTitulek'

/clanek.asp, line 112