474 376 851 hcklasterec@email.cz

"Zápas se divákům musel líbit," tvrdí o derby Panocha

Během dvou minut vstřelil dva góly a prakticky rozhodl zápas. "Musím poděkovat všem lidem, co přišli a fandili. Byla to úžasná atmosféra. Hrálo se nám o hodně líp!" pochvaluje si diváckou kulisu dvoubrankový střelec Jiří Panocha. "Kéž by to tak pokračovalo a my dělali lidem radost..."

Dlouho očekávaný duel splnil všechny předpoklady. "Byl to rychlejší a tvrdší zápas než s jinými soupeři. Hrálo se nahoru dolů. Určitě se to divákům muselo líbit," libuje si Panocha. Klášterečtí vyhráli vysokým rozdílem. I když nepadlo tolik branek, jako naposledy v Sokolově. "Je pravda, že jsme měli před zápasem trochu obavy. Čekali jsme, že nám budou chtít porážku vrátit. Navíc Sokolov je hodně nepříjemné mužstvo," přiznává. "Ale nenechali jsme se zaskočit, nic jsme nepodcenili a zaslouženě jsme vyhráli."

Utkání přitom mohlo mít úplně jiný scénář. Hned v úvodu zachraňovala Damaška branková konstrukce. "Kdyby dali hosté první gól, asi by se celý zápas vyvíjel jinak. Ale naštěstí se tak nestalo. Góly jsme dali my a prakticky jsme je pak už k ničemu nepustili. Byli jsme lepším týmem."

Právě Panocha měl největší podíl na vývoji skóre. Dvěma slepenými góly vyhnal ve dvanácté minutě Závorku z branky. "Nemyslím si, že by si z toho dělal hlavu. První gól jsem dorážel a druhý tečoval. Prostě měl smůlu, že šel chytat první," lituje sokolovského brankáře. "Pak tam bohužel musel mrznout a koukat se sklopenou hlavou na ten kolotoč," neodpustí si rýpnutí Panocha.

Vůbec si neuvědomoval, že právě on Sokolovské definitivně potopil. "V tu chvíli mi to nedocházelo. Měl jsem jen obrovskou radost. Jako každý hráč, když dá gól. Nebo dva. Byl jsem za ně strašně rád a navíc při té atmosféře, která tam byla... O to víc jsem si to užíval," znovu chválí fanoušky.

Ani ho nepřekvapilo, že nedošlo k žádné výraznější výměně názorů. Jediným provokatérem byl Honza Soukup (bývalý hráč Klášterece, pozn. red.), ale bylo to spíš takové pošťuchování. Je to velmi dobrý hráč. Podle mě jediný, který byl v dresu Sokolova vidět," chválí bývalého spoluhráče. Překvapením pro něj naopak nebyl poklidný přístup sokolovského lídra. "Co se týče kapitána Veverky, tak si myslím, že Láďa Řezníček mu to minule vysvětlil," připomíná nedávný incident.

17. února 2024 | 19:00
1:1, 2:3, 2:2

Microsoft VBScript runtime error '800a000d'

Type mismatch: 'ZkratTitulek'

/clanek.asp, line 112