474 376 851 hcklasterec@email.cz

Klášterec se pokusí přivézt body od Vajgaru

Hokejisty Klášterce čeká u jindřichohradeckého rybníku Vajgar v neděli od 18 hodin netradiční zápas. Proč netradiční? Protože hokejisté Jindřichova Hradce jsou ve druhé lize seskupením, které nemá obdoby. Kromě Čechů totiž brázdí po tamní ledové ploše mladíci z Finska, Ruska a Rakouska. Tato mezinárodní squadra zatím okupuje desáté místo tabulky a získala o tři body více než Klášterec. Ruský zadák Vasilij Vinogradov si dokonce vysloužil zájem pražské Sparty, za níž ve čtvrtek poprvé nastoupil.
Sparta tak řeší problémy se zraněnými obránci a vedení klubu se nechalo slyšet, že je Vinogradov v zápase nezklamal a že počítají s jeho dalšími starty. Vinogradov je v Jindřichově Hradci nejproduktivnějším obráncem.

Nejproduktivnějším útočníkem je Roman Šulčík, který vede bodování těsně před Rusem Alexejem Zykinem a Finem Ville Mäkeläm. Brankářskou jedničkou je Tomáš Kubeš.

Vajgar vstoupil do sezony domácím debaklem od České Lípy, když prohrál 2:10, pak se však oklepal a dobrými výkony se posunul do první poloviny tabulky. Zaujaly zejména výhry v Jablonci a Táboře. V posledních třech zápasech však hokejisté od Vajgaru prohráli a nastříleli pouze čtyři branky. Jestli se Kláštereckým podaří nepříznivou sérii prodloužit, se dozvíme v neděli večer.

Sestava Vajgaru v posledním utkání v Milevsku:
Kubeš - Klíma, Ištvánik, Chmel, Vinogradov, Balík, Všetečka, od 21. do 40. min. Lang - Šulčík R., Mazanec, Zykin - Kurikka, Mäkelä, Dolina - Šťastný, Skokan, Černý.

17. února 2024 | 19:00
1:1, 2:3, 2:2

Microsoft VBScript runtime error '800a000d'

Type mismatch: 'ZkratTitulek'

/clanek.asp, line 112