474 376 851 hcklasterec@email.cz

Hokejoví junioři jsou zatím suverény soutěže

Spojené mužstvo kláštereckých a kadaňských juniorů začalo letošní ročník juniorské ligy více než dobře. Ačkoli současná třetí pozice v tabulce tomu příliš neodpovídá, v dosavadních zápasech prohráli jen jednou a to s pražskou Hvězdou. Dvakrát ovšem remizovali a proto nejsou na místě prvním.
První remízu si odvezli hned z úvodního utkání na Kladně. Divoká přestřelka skončila výsledkem 8:8. Potom přišla šňůra vítězství, kterou zastavil až zápas na Hvězdě. Letňany podlehly Klášterci 5:4, z mosteckého ledu si klášterečtí junioři přivezli výhru 6:4 a odvěkého rivala, sokolovský Baník se z kláštereckého ledu poroučel s vysokou prohrou 8:3. A pak přišla první prohra 8:2 s pražskou Hvězdou.

V neděli 28. září přivítali junioři na domácím ledě jablonecké vlky. A začali velmi dobře, když po prvních dvaceti minutách vedli 1:0 díky brance Lukáše Zemana. V polovině utkání bylo ovšem srovnáno. Klášterečtí obránci zapomněli před brankou na Marka Šoského a ten srovnal stav zápasu na 1:1. Ve třiatřicáté minutě bylo pro domácí ještě hůř. Kamil Kinkor nahodil z levé strany puk před Zavadilovu branku, kde si ho nešťastný Sanko srazil do vlastní sítě. Klášterečtí se však nevzdali a ve čtyřiatřicáté minutě srovnal Lukáš Zeman po hezké akci na 2:2. Za dvaadvacet vteřin rozebrali domácí jabloneckou obranu a Libor Dudek poslal za Zavadilova záda třetí gól. Jenže dohrát zápas do vítězného konce nebylo domácím hráčům přáno. V padesáté minutě obránci opět zapomněli na Jakuba Klímu, který blafákem uzavřel účet utkání na 3:3. Právě tahle remíza posunula klášterecké juniory až na třetí místo tabulky.

V Rokycanech se junioři opět sebrali a porazili místní mladíky 6:1. Největší gólová nadílka do sítě soupeře se však konala v utkání, které se odehrálo v neděli 5. října na kláštereckém zimním stadionu. Do našich končin zavítal celek Kralup nad Vltavou a hned na začátku je třeba říci, že na domácí juniory ani zdaleka nestačil.

Už po první třetině vedli klášterečtí 2:0, když se dvakrát trefil Lukáš Zeman a dvakrát mu asistoval Jan Toman. Na 4:0 zvýšili na začátku druhé třetiny Jan Putyera a František Mála. V sedmadvacáté minutě sice snížil Martin Hanžl na 4:1, ale ještě do konce třetiny se trefili Martin Žemlička a David Kunc a zvýšili stav utkání na 6:1. Na 7:1 zvyšoval ve druhé minutě poslední třetiny Jan Toman, na 7:2 snížil v padesáté minutě kralupský Jan Háva, stejně jako na 7:3 o dvě minuty později. Jenže za další půl minutu to bylo už 8:3, když se za záda vystřídaného brankáře Davida Kolce trefil František Mála. Na konečných 9:3 pak uzavřel skóre ve čtyřiapadesáté minutě Marek Oplt.

17. února 2024 | 19:00
1:1, 2:3, 2:2

Turnaj hokejových přípravek.

18. března 2024

V sobotu 16.3.2024 se na kláštereckémm zimním stadionu odehrál turnaj hokejových přípravek. Tato kategorie je složena z dětí předškolního věku a žáků 1. tříd Naši nejmladší Tygříci si pozvali na...

Číst více >

Mladší žáci vyhráli turnaj v Ostrově!

17. března 2024

Mladší žáci se v sobotu vydali na cestu do nedalekého Ostrova, kde se pořádal silně obsazený turnaj v ledním hokeji. Turnaje se kromě našeho týmu zúčastnila další čtveřice celků - Čerti Ostrov, SKBM...

Číst více >

Starší žáci jedou na vítězné vlně!

6. března 2024

Starší žáci si svou skvělou formu ze základní části přenesli i do nadstavby ligy starších žáků a po pěti odehraných zápasech vévodí tabulce bez ztráty bodu!

Číst více >