474 376 851 hcklasterec@email.cz

Boj o další důležité body pokračuje v Klatovech

K l á š t e r e c n a d O h ř í - Dnes pokračuje již 10. kolo druhé hokejové ligy skupiny západ. Čtvrtý tým tabulky zajíždí do města Klatovy, které se prozatím drží v postupových příčkách zajišťující play off. Domácí jsou na šestém místě a ztrácí na náš tým pouhé tři body. Dá se říci, že se dnes hraje souboj o šest bodů. Důležité utkání začíná v 17:30 hodin na zimním stadióně v Klatovech. Pro diváky jsou samozřejmě připraveny změny stavu.

V dnešním zápase domácí Klatovy mají svou soupisku rovnoměrně rozlouženou. Hodně mladíků, ale rovněž i mnoho zkušených a "starších" hráčů hrají v tomto klubu prim. O klatovské brankoviště se stará Zdeněk Přerost, který se střídá s mladíkem, přesně o deset let mladším, Antonínem Štelmachem, který v posledním domácím zápase vychytal pražskou Kobru.

Co se týče obrany, nutno říci, že zde hraje zkušený, téměř čtyřicetiletý veterán, Roman Bárek, který si dopusud připsal tři body za (0+3). Stejně bodů a zároveň nejproduktivnějším obráncem Klatov je dle statistik Jan Pavlis, který má také tři bodíky, ale dokázal narozdíl od Bárka dát gól, tak tedy (1+2). Ovšem tento bek má i negativní zápisy. Je nejtrestanějším obráncem svého týmu, když nasbíral celkem 24 trestných minut.

V útočné složce Klatov zatím řádí Jakub Dorňák, který již nasbíral osm bodíků za pět branek a tři asistence (5+3). Je tedy útočníkem číslo jedna, co se týče svého mužstva v útoku. Za zmínku stojí také Radek Štefl (2+4) a Jakub Švík (2+3). Dále zde hrají také další ostrostřelci, kteří se zatím neprosadili, ale svůj podíl v týmů také mají. Jako například Jíří Maxa, nebo Petr Špaček.

Klatovy jsou zatím na šestém místě tabulky a mají jen tři body ztrátu na Klášterec. Určitě zajímavý a nelehký zápas se hraje právě dnes, a to od 17:30 hodin. Jak vše dopadne a kdo kolik získá bodů, se dozvíme něco málo před 20 hodinou.

17. února 2024 | 19:00
1:1, 2:3, 2:2

Microsoft VBScript runtime error '800a000d'

Type mismatch: 'ZkratTitulek'

/clanek.asp, line 112