474 376 851 hcklasterec@email.cz

4 góly ve druhé třetině přinesly vítězství

Rychlejší tempo nabrala 2. liga v měsíci listopadu, když v sobotu 29.11. nastoupili klášterečtí hokejisté ke svému pátému utkání za posledních 14 dní. Zápas s papírově silnějšími Řisuty se lámal ve druhé třetině, ve které Klášterec vstřelil 4 branky! Obzvlášť zajímavá byla 35. minuta, ve které góly Jiřího Bečváře a Jiřího Vlastníka dělilo pouhých 43 vteřin, kdy druhý zmiňovaný zvyšoval již na 5:1 pro domácí. Třetí třetina přinesla pouhé jednobrankové snížení hostujícího celku a tak se Klášterec mohl radovat z teprve druhé letošní domácí výhry.

V sobotu 29. listopadu přijely na klášterecký led Řisuty, které se na rozdíl od Klášterce pohybují v horních patrech tabulky. Jejich výkon tomu ovšem neodpovídal. Ačkoli první gól utkání vstřelili právě hosté. Puk se po střele Jana Slánského příhodně odrazil k Ladislavu Vlčkovi, který střílel do prázdné branky. Ve 14. minutě měl další řisutský gól na holi Šimon Náprstek, ale Kaššákův zásah domácí zachránil. Ještě v téže minutě se před branku hostů natlačil Jiří Bečvář a dokázal nahrát Marku Jáchymovi. Ten se z otočky a v pádu trefil za Schwambergerova záda a bylo vyrovnáno.

Na konci 22. minuty hráli domácí přesilovku a sehráli ji na výbornou. Puk do řisutské sítě dostal důrazný Ondřej Toušek a Klášterec vedl 2:1. O čtyři minuty později se hostům nepodařilo dostat puk ze třetiny, domácí rozebrali obránce i gólmana a na 3:1 zvyšoval Lukáš Hrdlička. Na začátku 35. minuty hráli domácí další přesilovku a opět ji dokázali využít. Puku, který se vykutálel z klubka hráčů se zmocnil Jiří Bečvář a bekhendem zvýšil na 4:1 pro Klášterec. Popáté spadl puk za Schwambergerova záda na konci stejné minuty. Jiří Vlastník namísto očekávané přihrávky vystřelil a Klášterec vedl 5:1.

Řisuty vyměnili gólmana a do konce utkání už žádný gól neinkasovali. Naopak sami dokázali snížit na 5:2, když osamocený David Šubrt tečoval před Kaššákem Wszolkovu střelu. Klášterec tak před téměř prázdným hledištěm porazil Řisuty 5:2.

17. února 2024 | 19:00
1:1, 2:3, 2:2

Turnaj hokejových přípravek.

18. března 2024

V sobotu 16.3.2024 se na kláštereckémm zimním stadionu odehrál turnaj hokejových přípravek. Tato kategorie je složena z dětí předškolního věku a žáků 1. tříd Naši nejmladší Tygříci si pozvali na...

Číst více >

Mladší žáci vyhráli turnaj v Ostrově!

17. března 2024

Mladší žáci se v sobotu vydali na cestu do nedalekého Ostrova, kde se pořádal silně obsazený turnaj v ledním hokeji. Turnaje se kromě našeho týmu zúčastnila další čtveřice celků - Čerti Ostrov, SKBM...

Číst více >

Starší žáci jedou na vítězné vlně!

6. března 2024

Starší žáci si svou skvělou formu ze základní části přenesli i do nadstavby ligy starších žáků a po pěti odehraných zápasech vévodí tabulce bez ztráty bodu!

Číst více >