474 376 851 hcklasterec@email.cz

Pod novým trenérem přivítá Klášterec poslední Milevsko

Není k tomu co dodat. Kauzu okolo teď už bývalého kouče Klášterce Michala Jägera známé všichni a tak není co probírat. Novým hlavním koučem se stal Radek Nerad, který se tak na tento post posunul z asistenta. Klášterec bude hostit v sobotu od 17:00 poslední Milevsko a i to je jedna z posledních možností jak si před play-off připsat ještě nejaké body do tabulky. Přijďte na zápas podpořit naše hráče a vytvořit jim tak perfektní domácí kulisu.

HC Milevsko v letošní sezóně:

Milevsko je na tom už od začátku soutěže velmi špatně i když úvodní dva zápasy vyhrál shodně po samostatných nájezdech a to proti Moravským Budějovicím a Bílině. Milevsko totiž dalších patnáct v utkání v řadě prohrálo a nezískalo jediný bod! Až opět proti Bílině se Milevsku zadařilo, když si doma připsalo první tříbodovou výhru v sezóně za výsledek 5:2. Poté opět následovala řada proher, tentokrát však "jen" čtyři než se Milevsko dokázalo oklepat a vyhrát překvapivě nad Děčínem 6:4 a hned na to nad Klatovy 5:4 po nájezdech. Od té doby však milevští hokejisté nenasbírali ani bod. Nyní je čeká soupeř z Klášterce, který už je doma v letošní sezóně porazil 3:1.

Statistiky týmu:

Milevsko má ze všech účastníků západní skupiny i nejhorší skóre, když vstřelilo pouhých 71 branek a 146 jich inkasovalo. Kanadskému bodování vévodí Josef Urbanec s 21 body (17+4). Za ním je na stříbrné pozici David Decsy s 18 body (6+12) a na bronzovém stupínku je Jakub Hamerle, který posbíral 17 bodů (5+12). Nejvíce příležitostí v brance dostává Václav Pipek (89,83% - úspěšnost zákroků).

Zápas má papírového favorita a tím je Klášterec. Na zápas je také vyhlášená akce s názvem: Podpora Michala Jägera a nesouhlas s jeho odvoláním, ke které se může přidat každý, ať už si přinese transparent nebo vyjádří svůj nesouhlas jiným způsobem.
17. února 2024 | 19:00
1:1, 2:3, 2:2

Microsoft VBScript runtime error '800a000d'

Type mismatch: 'ZkratTitulek'

/clanek.asp, line 112