474 376 851 hcklasterec@email.cz

Klášterec se raduje z další výhry.

Bravo! Klášterečtí hokejisté v dnešním vypjatém zápase dokázaly porazit nepříjemné Řisuty 3:2 a připsali si tak už třetí výhru v řadě. Kláštereckým hrdinou se stal v 52.minutě Petr Freiberg, který svou brankou na 3:2 rozhodl utkání. Za zmínku určitě stojí i výkon Danka Deveriho, který si připsal dvě branky v utkání a za tři poslední zápasy nasbíral už šest branek + dva proměněné nájezdy, bohužel ale dnes putoval také předčasně do kabin za nesportovní chování. Další zápas odehraje Klášterec již tuto středu na ledu Moravských Budějovic.

Dnešní klášterecká výhra se nerodila ale snadno. Hned ve 2.minutě se radovaly hosté z vedoucí branky, když po chybě domácího obránce rozvlnil síť za Damaškem Ondřej Krpata. Po inkasované brance zkoušeli klášterečtí hráči rychle srovnat, ale jejich akce vždy zneškodnil hostující brankář. Vyrovnán přišlo v 9.minutě. Danko Dveri potvrdil svojí formu z posledních zápasů, vstřelil gól a využil tak domácí přesilovou hru. Poté přidal domácí tým v rychlosti a ve 12.minutě už mohl Jiří Bečvář, který uháněl sám na Schwambergera vstřelil další branku, to se mu však nepovedlo. V 17.minutě se už ale domácí stadion radoval. Druhou branku vstřelil Danko Deveri a Klášterec tak v utkání poprvé vedl. Za tohoto stavu se také odcházelo do kabin.

Druhá třetina začala stejně jako ta první, rychlou brankou Řisut. Hned po pětadvaceti vteřinách hry se nejlépe před brankou zorientoval Ladislav Vlček a srovnal tak stav. Řisutům rychle vstřelená branka vlila krev do žil a vlastně celou třetinu byl hostující tým lepším. Damaška v domácí brance se pokoušel postupně překonat jeden hráč Řisut za druhým, ale domácí brankář puk za svá záda nepustil.

Do poslední třetiny nastupovaly oba týmy za stavu 2:2 a tak nikdo nechtěl udělat chybu, která by znamenala branku toho druhého. Hostující celek tlačil klášterecké hráče, kteří se jen horko těžko dokázali ubránit, ale jejich bojovnost jim velmi pomohla. Ve 49.minutě byl vyloučen Danko Deveri do konce utkání a na stadionu bylo velmi rušno, protože předtím byl tento hráč osekáván jedním z hostujících hráčů, který však zůstal nepotrestaný. V 52.minutě už ale domácí stadion tleskal svým hráčům. Petr Freiberg dokázal zpoza branky natáhnout svou hokejku až před brankáře a puk si pak z jeho hole následně našel cestu až za záda brankáře. Na domácích hráčích šla vidět úleva. Tento stav vydržel až do konce utkání a domácí tak vydřeli všechny body.

17. února 2024 | 19:00
1:1, 2:3, 2:2

Microsoft VBScript runtime error '800a000d'

Type mismatch: 'ZkratTitulek'

/clanek.asp, line 112