474 376 851 hcklasterec@email.cz

Čtvrťáci na 2. místě ve sportovním víceboji

Příprava mladých hokejistů na novou sezónu není jenom o běhání, skákání nebo hraní florbalu či hokeje. V tréninku je velký prostor věnován také míčovým hrám, tak aby se u dětí rozvíjely všestranné pohybové dovednosti. V sobotu 15. 6. se Droužkovice u Chomutova staly centrem sportovního víceboje kategorie 4. hokejových tříd (ročník 2004).

V turnaji 3K se utkaly týmy Pirátů Chomutov „A“ a „B, Klášterce nad Ohří a Kadaně ve třech míčových hrách – fotbalu, vybíjené a baseballu. I když baseball není vyloženě míčovou hrou, stal se součástí tohoto víceboje z toho důvodu, že v něm mladé hokejové naděje ukázaly své dovednosti v házení, chytání a především pak v herním myšlení a týmové taktice.

V krásném prostředí droužkovického multifunkčního hřiště se v perfektně zorganizovaném turnaji pod záštitou hokejového klubu Piráti Chomutov utkala družstva tří měst, které v hokeji velmi úzce spolupracují. O to větší mělo každé utkání náboj. Za vydatné podpory rodičů se každý tým utkal s každým ve všech třech disciplínách, ve kterých se udělovaly 2 body za vítězství a 1 za remízu do společné tabulky. Suverénním vítězem tohoto zápolení se stalo družstvo Pirátů Chomutov „A“, které během celého turnaje ztratilo pouze jeden bod. Klášterečtí čtvrťáci se umístili hned za vítězem a obsadily tak výborné druhé místo, které vybojovali v závěrečném utkání ve vybíjené s Kadaní.

Turnaj ve sportovním víceboji byl velice zdařilou konfrontací pohybové všestrannosti malých hokejistů. Všichni hráči v něm dokázali, že velice dobře zvládají i jiné pohybové aktivity a za jejich výkony jim patří velké uznání.

Jednotlivé výsledky utkání HC Klášterec nad Ohří:

FOTBAL

HC Klášterec n. O. - Piráti Chomutov "A" 3:8

HC Klášterec n. O. - Piráti Chomutov "B" 5:2

HC Klášterec n. O. - SK Kadaň 10:1

BASEBALL

HC Klášterec n. O. - Piráti Chomutov "A" 8:12

HC Klášterec n. O. - Piráti Chomutov "B" 8:11

HC Klášterec n. O. - SK Kadaň 7:9

VYBÍJENÁ

HC Klášterec n. O. - Piráti Chomutov "A" 0:7

HC Klášterec n. O. - Piráti Chomutov "B" 1:0

HC Klášterec n. O. - SK Kadaň 3:0

Celkové umístění:

1. Piráti Chomutov "A" 17 bodů

2. HC Klášterec nad Ohří 8 bodů

3. SK Kadaň 7 bodů

4. Piráti Chomutov "B" 4 body

Sestava 4. třídy HC Klášterec nad Ohří:

Barantál Jan, Crott Dieter, Crott Mike, Karhan Jakub, Kokman Tomáš, Pešek Marek, Strnad Jan, Ševčík Daniel, Vlačihovský Matěj, Zlámal Filip

Trenéři: Loučka Jakub a Ševčík Pavel

17. února 2024 | 19:00
1:1, 2:3, 2:2

Turnaj hokejových přípravek.

18. března 2024

V sobotu 16.3.2024 se na kláštereckémm zimním stadionu odehrál turnaj hokejových přípravek. Tato kategorie je složena z dětí předškolního věku a žáků 1. tříd Naši nejmladší Tygříci si pozvali na...

Číst více >

Mladší žáci vyhráli turnaj v Ostrově!

17. března 2024

Mladší žáci se v sobotu vydali na cestu do nedalekého Ostrova, kde se pořádal silně obsazený turnaj v ledním hokeji. Turnaje se kromě našeho týmu zúčastnila další čtveřice celků - Čerti Ostrov, SKBM...

Číst více >

Starší žáci jedou na vítězné vlně!

6. března 2024

Starší žáci si svou skvělou formu ze základní části přenesli i do nadstavby ligy starších žáků a po pěti odehraných zápasech vévodí tabulce bez ztráty bodu!

Číst více >