474 376 851 hcklasterec@email.cz

Do Klášterce zavítá poslední celek tabulky Milevsko

Klášterečtí hokejisté kteří v nedělním utkání vyhráli nad nevyzpytatelnou Kobrou Praha 5:2 mají před sebou druhé vystoupení na domácím ledě během tří dnů. Do Klášterce přijede zatím poslední celek tabulky HC Milevsko 2010, které si v minulém kole vyšláplo na lídra skupiny Tábor a překvapivě bralo všechny body za výhru 5:2. Zápas mezi Kláštercem nad Ohří a Milevskem začíná ve středu od 18:00 a na utkání jste všichni srdečně zváni.

Milevsko do této sezóny vstupovalo rozhodně s vidinou lepšího umístění než je poslední místo zaručující baráž o udržení ve druhé lize. Městečko ležící mezi Táborem a Pískem v letošní sezóně zatím nasbíralo pouhých 33 bodů během 32 utkání a má pasivní skóre 108:142. V utkání proti Klášterci bude určitě Milevsko outsiderem ale jak už se klášterečtí hokejisté v letošní sezóně nejednou už přesvědčili, Milevsko není radno podceňovat.

Soupeř v minulém kole: Milevsko si v minulém kole připsalo hodně cenné vítězství když na domácím ledě dokázalo přehrát v derby lídra skupiny Tábor. Po první vyrovnané třetině která skončila smírně 1:1 se ve druhé části domácí parádně rozstříleli a nasypali do branky Tábora tři branky a když poslední část opět skončila stavem 1:1 mohlo se radovat Milevsko z tak trochu nečekaných tří bodů.

Vzájemné zápasy Klášterec x Milevsko: Oba soupeři se střetly v letošní sezóně už třikrát, jednou se radoval Klášterec a dvakrát Milevsko. První utkání na ledě Milevska zvládli lépe klášterečtí hokejisté kteří si přivezli domů tři body. Další utkání už ale Klášterec na svém ledě proti Milevsku nezvládl a prohrál 4:5 po prodloužení. Zatím poslední střetnutí se odehrálo na ledě Milevska které zvítězilo 3:2 na samostatné nájezdy.

17. února 2024 | 19:00
1:1, 2:3, 2:2

Microsoft VBScript runtime error '800a000d'

Type mismatch: 'ZkratTitulek'

/clanek.asp, line 112