474 376 851 hcklasterec@email.cz

" Pozvánku do A týmu jsem vůbec nečekal " prozradil Patrik Zicho

Patrik Zicho,který začal sezónu v juniorském týmu Klášterce nad Ohří si postupem času a hlavně díky spolehlivým výkonům vybojoval místo v seniorském týmu kde si poprvé zahrál ostrý zápas v ligovém utkání mužů. Jaké měl pocity když se dozvěděl o pozvánce do A týmu a další podrobnosti se můžete dozvědět v článku.

Jak jsi se cítil když jsi se dozvěděl že půjdeš do prvního ostrého zápasu za A tým ? Tak ze začátku to byl divný pocit, protože jsem to vůbec nečekal. Nevěděl jsem co mam na to říct. Byl jsem nervózní a dokonce i chvilku před zápasem jsem měl ještě velkou trému. Kluci mi ale v kabině hodně pomohli a když jsem nastoupil na led tréma byla pryč.

Jaké jsi měl pocity po prvním utkání ? Tak pocity byli smíšené, myslel jsem si že jsem mohl podat lepší výkon. Spoluhráči mě ale dost podrželi a pomohli mi s tím zápasem.

Proti Sokolovu jsi vstřelil svůj první gól za A tým, co se ti po něm honilo hlavou ? Bylo to ho hodně co se mi honilo v hlavě. Ještě když to byl gól, který otočil výsledek v náš prospěch. Proto byla radost ještě větší, škoda jen že se nám to nepovedlo udržet a nakonec jsme smolně prohráli 3:5.

Hraješ současně za Juniory i za A tým Klášterce, jak to zvládáš s fyzičkou ? Tak zatím jsem to zvládal bez problému i když únava se vždy dostaví. Postupem času budu určitě chtít získat pevné místo v seniorském týmu abych se mohl soustředit jen na zápasy za A tým ale dokud to jde budu hrát za juniorku i A tým a snažit se podávat nejlepší výkony za obě mužstva.

Do Klášterce se vrátil staronový trener Michal Jäger, naznačil ti nějakým způsobem že s tebou nadále počítá do A týmu ? Trenér mi dal šanci trénovat a hrát za A tým, zbytek je jen na mě jak s tím naložím.

Jaké máš plány do budoucna a kam by jsi to chtěl dotáhnout ? Tak zatím nic neplánuji nechávám to na osudu. Už jen to, že hraji v Klášterci za A tým je pro mě velká zkušenost do dalších let.

17. února 2024 | 19:00
1:1, 2:3, 2:2

Tygři mají zastoupení v reprezentačních výběrech!

15. dubna 2024

Klášterecká brankářka Lili Chmelařová se po jednodenním kempu výběru Future Olympians "U15" v Praze dostala do nominace na turnaj Europeans Girls Trophy a po skvělých výkonech jak ve zlatém...

Číst více >

LIGA STARŠÍCH ŽÁKŮ – Tygři ovládli SeveroZápadní ligu

7. dubna 2024

Ačkoliv poslední zápas s celkem HC Verva Litvínov na domácím ledě Tygři jako jediný v turnaji těsně prohráli 4:5, stali se vítězi SeveroZápadní části Ligy Starších žáků. V tabulce získali 18...

Číst více >

Se smutkem v srdci oznamujeme.

29. března 2024

V pondělí 25. března nás navždy opustil hokejový trenér, dlouholetý funkcionář a skvělý člověk p. Václav Cajthaml. Tímto bychom chtěli vyjádřit upřímnou soustrast celé jeho rodině a blízkým...

Číst více >