474 376 851 hcklasterec@email.cz

Klášterec jede prolomit smůlu do Jablonce

Klášterečtí hokejisté po dvou nezdarech na domácím ledě kdy si z šesti možných bodů připsali pouhý jeden zajíždějí na led dalekého Jablonce nad Nisou. Ten v posledním utkání podlehl Kobře Praha 5:4. Jestli se povede Klášterci narpavit reputaci z domácích zápasů na ledě Jablonce se dozvíme v sobotu od 18:00 v Jablonci and Nisou.

Kádr soupeře V kádru domácího Jablonce můžeme najít dlouholeté opory týmu. Jedním z takových hráčů je i Lukáš Tondr, který se mimochodem trefil hned v prvním vzájemném souboji proti Klášterci, kde však Jablonec prohrál 2:4. V brance hostů se střídají pravidelně dva golmani a to Jan Hanousek a Michal Nedvídek . Nechme se tedy překvapit, který z dvojice bude nasazem proti Klášterci jako jednička.

Odehráné zápasy Jablonce Jablonec má zatím odehráno 14 utkání ve kterých si připsal šest výher včetně prodloužení a nájezdů a sedm proher včetně prodloužení a nájezdů. Na kontě má Jablonec 17 bodů a nachází se zatím na osmém místě.

Vzájemná bilnace obou klubů Od minulého roku se oba celky střetly dohromady pětkrát. Klášterec vyšel z těchto pěti utkání hned čtyřikrát vítězně a jen jednou odcházel z ledu poražený. V probíhající sezóně hrál Klášterec s Jablonec na domácím ledě a díky brankám Mikloviče, Řepíka, Loučky a Škoríka 4:2

17. února 2024 | 19:00
1:1, 2:3, 2:2

Microsoft VBScript runtime error '800a000d'

Type mismatch: 'ZkratTitulek'

/clanek.asp, line 112