474 376 851 hcklasterec@email.cz

Do Klášterce přijede Milevsko

Po velmi smolném zápase s Kobrou Praha přichází na řadu další utkání a tím taky možnost nápravy po debaklu 0:6. Do Klášterce přijede poslední tým tabulky Milevsko, které má na kontě pouhých šest bodů. Pro Klášterec je to tedy velká možnost napravit dojem před domácím publikem a připsat si tři body.. Zápas začíná v neděli od 17:00 na kláštereckém zimním stadioně.

V minulé sezóně byl Klášterec nejlepším týmem skupiny Západ. V té letošní se mu vede hůře. Soutěž odstartoval špatně, když v prvních třech kolech nebodoval a spadl až na dno tabulky. Počínaje 6. kolem však vyhrál šest zápasů v řadě, což ho rázem vyneslo do klidného středu tabulky. Pátá pozice mu patří i v hodnocení domácích zápasů, kde jen ve dvou nebodoval. Z venkovních duelů má opačnou bilanci, když si z ledů soupeřů odvezl dvě výhry.

Vzájemné měření sil

V prvním vzájemném měření byl úspěšnější Klášterec, který ač oslaben vyhrál v Milevsku 4:2. Klášterec se v první třetině ujal v přesilovce vedení. Když pak v prostřední části využil další početní výhodu, nevypadalo to s domácím týmem dobře. Milevsku se však ve druhé třetině podařilo snížit, následně přežít druhé dvojnásobné oslabení a na začátku třetí třetiny vyrovnat. Po hrubé chybě však inkasovalo necelých 5 minut před koncem rozhodující gól a při hře bez brankaře ještě jeden.

17. února 2024 | 19:00
1:1, 2:3, 2:2

Microsoft VBScript runtime error '800a000d'

Type mismatch: 'ZkratTitulek'

/clanek.asp, line 112