474 376 851 hcklasterec@email.cz

V prvním domácím zápase přivítáme Klatovy

První soutěžní domácí zápas je tu. Klášterec se bude snažit v domácím prostředí odčinit prohru 4:8 z Tábora a potěšit tak domácí fanoušky. Klatovy ale chtějí navázat na výhru 5:2 nad Kobrou Praha a prolomit také prokletí proti Klášterci, které trvá už 3.roky kdy proti kláštereckým borcům nevyhrály. Zápas začíná ve středu od 18:00 na kláštereckém zimním stadionu.

Klášterec v prvním zápase nové sezóny nečekaně podlehl hladce Táboru v poměru 4:8. Za Klášterec vstřelil první gól Heindl a později se také přidali Novotný, Pozděna a Miklovič. V domácím zápase proti Klatovům budou chtít tak klášterečtí borci už zcela jistě vyhrát a připsat si první tři body do tabulky. Jak tu bylo už několikrát zmíněno Klášterci chybí velmi důležití hráči, kteří už bohužel žlutomodrý dres neoblékají a to Zavadil, Řezníček, Koblitz, Kocek, Pražák, Zmeškal, Panocha, Mužík, Kadlec, Stehlík a Pokorný. Doufejme tedy, že je dravá mládež nahradí a domácí fanoušky potěší vyhrou nad Klatovy.

To Klatovům se vstup do ligy vydařil, když dokázaly porazit Kobru Praha 5:2, po gólech si zapsal 2x Pouska, 2x Pacanda a Steiner. Proti Klášterci však Klatovy nevyhrály už celé tři roky a dá se tak mluvit už o možném prokletí, které však budou chtít klatovští hokejisté už konečně prolomit.

Podaří se Klášterci získat svoje první tři body do tabulky nebo se Klatovy konečně budou radovat z výhry nad soupeřem ? To se dozvíme již zítra od 18:00 na kláštereckém stadionu. Vstup je 30.Kč a všichni jste srdečně zváni.

17. února 2024 | 19:00
1:1, 2:3, 2:2

Microsoft VBScript runtime error '800a000d'

Type mismatch: 'ZkratTitulek'

/clanek.asp, line 112